Slik får du flere deltakere til å komme tilbake til arrangementet ditt

Er du klar til å gjøre løpet ditt til et arrangement som får alle til å telle ned dagene til neste gang? Vi forteller deg hvordan du gjør løpet ditt til en så fantastisk opplevelse at deltakerne kommer tilbake år etter år..

I denne artikkelen går vi gjennom tre trinn for hvordan du kan øke antallet deltakere som kommer tilbake til løpet ditt.

Trinn 1: Prioritere deltakerne dine 

De siste årene har mange løp blitt avlyst på grunn av for få deltakere. Hvordan løser man dette problemet? Det aller første trinnet er å forstå at du ikke kan gjennomføre et vellykket løp uten riktig antall deltakere. Derfor må du prioritere deltakernes opplevelse.

Det betyr helt fra starten, dvs. fra deltakerne først kommer i kontakt med løpet ditt (gjennom markedsføring eller jungeltelegrafen), til påmeldingen til løpet (bør være digital og enkel), til å hjelpe dem med å gjøre seg klare til løpet (tilby treningsplaner), til å møte de frivillige på arrangementet ditt (bør være vennlige og energiske), til å løpe over målstreken (de bør føle seg som helter), og til å se "takk for at du deltok"-innlegget på løpets sosiale medier etterpå. 

Dette første trinnet er faktisk det som styrer alle de andre trinnene. Hvis du ikke prioriterer deltakernes opplevelse, vil du ikke kunne arrangere et godt løp. Les mer om det vi kaller deltakeropplevelsen.

Trinn 2: Gi dem et godt tilbud! 

Se for deg dette: Deltakerne krysser mållinjen, det er en oppstemt stemning i luften og en episk energi.! Hvorfor ikke benytte dette øyeblikket til å sette turbo på påmeldingene? Du bør åpne for påmelding til neste løp i løpet av den aktuelle løpshelgen. Fang opp stemningen og gi dem et tilbud de ikke kan motstå.

For eksempel 25 % rabatt hvis de forplikter seg til neste eventyr i løpet av uken. eller ha et nivådelt system for stigende priser. Selv om løpsdatoen fortsatt er uviss, kan du bruke det magiske uttrykket "TBC" (To Bli bekreftet) og gi deltakerne beskjed om at datoen vil bli vil bli fastsatt snart. Formelen er enkel: hype + planlegging = suksess!

Benytt også anledningen til å hedre de ekte løperne med medaljer eller gaver i spesialutgave når de når milepæler som 5 eller 10 års deltakelse..

Trinn 3: Kommuniser ofte og tidlig med deltakerne. 

Sørg for å kommunisere med deltakerne ofte og tidlig! Hvor lang tid vil det ta å trene til løpet for å kunne delta? Er det 8 måneder i forveien? Da bør du kommunisere minst 2 måneder før det. Gi deg selv muligheten til å nå ut til så mange som mulig gjennom e-poster, nettsideoppdateringer, plakater, videoer og bilder på sosiale medier. Det skader ikke å sende ene-post til deltakerne før påmeldingen åpner, når den har åpnet, og deretter en vennlig påminnelse til dem som har gått glipp av den. Og hvis du bruker RaceID, har du flaks! Vi kan hjelpe arrangører med funksjonen "Inviter deltakere fra i fjor" med en rask og enkel måte å invitere alle tidligere deltakere på. Send e-post og push-varsler til deltakerne når du trenger det. Få en gratis kommunikasjonsplan for løpsarrangører her .

Gjør deg også klar til å knipse, filme og dele! Bilder og videoer av høy kvalitet er dine backstage-pass til å bygge opp et sterkt deltakerfellesskap. Del øyeblikk fra deltakerne på sosiale medier - det er som å være deres største heiagjeng på nettet.. Legg ut episke bilder, videoer og historier for å minne alle på hvorfor arrangementet ditt er så bra. Oppfordre deltakerne til å dele historiene sine, og del dem med andre på kanalene dine! Hvis du trenger hjelp med markedsføring, tilbyr vi Markedsføringspakker som et tillegg til vårt Event Management System.

Her har du tre enkle trinn for å sikre at deltakerne kommer tilbake år etter år.