6 grunner til at RaceID ikke er riktig for ditt løp

Denne artikkelen er skrevet for å hjelpe deg med å forstå når RaceID ikke er det du leter etter i en påmeldings- og løpsadministrasjonstjeneste. Hvis flere av disse grunnene er viktige for deg, anbefaler vi at du leter etter en annen tjeneste som passer bedre til ditt løp. Du finner en nyttig sammenligning av andre verktøy som er tilgjengelige her.

Vil du finne ut om RaceID passer for deg? Sjekk denne artikkelen!

1. Du ønsker en white label-løsning som kan integreres på nettstedet ditt

White label-løsninger og skjemaintegrasjoner er funksjoner vi har valgt å ikke inkludere i vår forretningsmodell. Når du bruker RaceID, kobler du påmeldingen fra din egen nettside til løpssiden din hos RaceID. Hvis du trenger en tilpasset løsning eller et skjema som skal integreres på nettstedet ditt, er ikke RaceID løsningen for deg.

Årsaken til dette er ganske enkel - vi har ikke kapasitet til å utvikle tilpassede løsninger for alle kundene våre. Vi tror at vår community-baserte modell er fremtiden, som gir deltakerne en brukervennlig plattform der de kan finne og registrere seg til alle løp. 

2. Du ønsker tilpasset utvikling av funksjoner for løpet ditt

Vi lytter alltid til kundene våre og ønsker å gi deg det du vil ha i et løpsadministrasjonsverktøy. Vi har et stort etterslep av funksjoner under utvikling og forbedrer systemet hver måned med nye utgivelser. Vi har en langsiktig plan for å gjøre RaceID fantastisk, men utviklerne våre er ikke tilgjengelige for å bygge tilpassede løsninger eller funksjoner på forespørsel. Vi er selvfølgelig alltid på utkikk etter ideer til forbedringer, og hvis du har et godt forslag, sørger vi for å ta det med i utviklingsplanen vår.  

Hvis du har en bestemt funksjon i tankene, ta kontakt med oss for å finne ut om den allerede finnes i planen vår!

3. Du vil ha den vil ha den billigste løsningen på markedet

Vi mener at prisene våre er svært konkurransedyktige, og at du får mye for pengene - men vi er ikke billigst. Hvis du bare er ute etter grunnleggende programvare til den billigste prisen, er ikke RaceID noe for deg. Vi har et gratis alternativ for kalenderoppføring, og det er alltid gratis å opprette en testkonto for arrangører og prøve Super Admin. 

Utviklingen av appene og nettsidene våre er hovedsakelig finansiert gjennom økonomisk støtte fra investorer. Som med de fleste digitale oppstartsbedrifter investerer vi alle inntekter i utviklingen av produktet. Våre nåværende arrangører drar nytte av dette! Hvis du er interessert i å lære mer om prisene våre - se denne siden på nettstedet vårt for mer informasjon.

Hvis du er på utkikk etter den billigste løsningen på markedet, kan du sjekke ut og sammenligne alternativene i denne artikkelen.

4. Du vil ha registreringer og tidtaking i samme system

Vi er eksperter på påmelding og løpsledelse, og lar tidtakingsekspertene ta seg av tidtakingen. Vi tilbyr ingen chip/RFID-tidtakingstjeneste og leier heller ikke ut maskinvare.

Vi har et tett samarbeid med noen få partnere i Norden og Europa (for øyeblikket EQ Timing og RaceResult hardware), og vi har også bygget et åpent API som kan kobles sømløst til alle leverandører. Det er derfor enkelt å koble den lokale leverandøren av brikketidtaking til RaceID-systemet. Selv om det er en smidig tilkobling, er det fortsatt snakk om to systemer. 

Hvis du ønsker et raskt og billig alternativ for tidtaking, har vi RaceID Timing App som er fullt koblet til RaceIDs administrasjons- og registreringssystem. Også denne har imidlertid noen begrensninger, så vi anbefaler at du leser mer om hvordan den den fungerer og om den passer for ditt løp og din idrett her.

5. Du ønsker at noen at noen setter opp og administrerer løpet ditt for deg.

RaceID er først og fremst et selvbetjeningsverktøy. Vi har rett og slett ikke ressurser til å hjelpe alle arrangører og løp på plattformen med å sette opp og administrere løpene sine. Vi prioriterer i stedet ressurser til design og utvikling.

Derfor har du full kontroll når du bruker RaceID. Du kan sette opp løpet ditt, kontrollere dataene dine og administrere startlister og integrasjoner. Vi har mange ressurser som hjelper deg gjennom prosessen, og vi har selvfølgelig lagt vekt på at det skal være så intuitivt som mulig. Oppdag alle våre tips, råd og videoer for å gjøre løpet ditt til den suksessen det fortjener å være.

Når alt dette er sagt, er innboksen vår alltid åpen - vi elsker å høre fra deg (bare sjekk FAQ og support først...). Ta en titt på vårt team her for å finne ut hvem vi er (og hvor mange vi er!).

6. Du har bare har tilgang til Android-enheter og ønsker å bruke RaceID Timing-appen.

Android-appen RaceID Timing for arrangører kommer snart - og er under full utvikling! Men foreløpig har vi bare utviklet RaceID Timing-appen for iOS. Vårt midlertidige tips er å låne en gammel enhet av en venn, frivillig eller kollega - og se etter nyheter om Android-utgivelsen på nettstedet vårt og i sosiale medier.

Sammendrag

Forhåpentligvis har du nå en bedre forståelse av hvem vi er og hva vi gjør (og hvorfor!). Du kan alltid ta kontakt hvis du har flere spørsmål - vi elsker å høre fra deg!

Og hvis du ønsker å høre mer fra oss og få de siste tipsene om hvordan du kan optimalisere løpet ditt, slik mange arrangører allerede gjør, kan du melde deg på nyhetsbrevet vårt her her.

Overbevist om at RaceID er noe for deg? Opprett en konto i dag.

Hvis det ikke er det, kan du finne alternative tjenester i denne gjennomgang av registreringsverktøy.