6 anledningar att RaceID inte är rätt för ditt lopp

Den här artikeln är skriven för att hjälpa dig att förstå när RaceID inte är vad du söker i en registreringstjänst och lopp . Om flera av dessa skäl är viktiga för dig rekommenderar vi att du letar på annat håll efter en tjänst som passar dig lopp bättre. Du kan hitta en användbar jämförelse av andra tillgängliga verktyg här.

Vill du ta reda på om RaceID passar dig? Läs den här artikeln!

1. Du vill ha en white label-lösning som kan integreras på din webbplats

White label-lösningar och integrering av formulär är funktioner som vi har beslutat att inte inkludera i vår affärsmodell. När du använder RaceID länkar du registreringen från din egen webbplats till din lopp -sida på RaceID. Om du behöver en anpassad lösning eller ett formulär att bädda in på din webbplats är RaceID inte lösningen för dig.

Anledningen till detta är ganska enkel - vi har inte kapacitet att utveckla skräddarsydda lösningar för alla våra kunder. Vi tror att vår gemenskapsbaserade modell är framtiden, som ger deltagarna en lättanvänd plattform där de kan hitta och registrera sig till varje lopp. 

2. Du vill anpassad utveckling av funktioner för din lopp

Vi lyssnar alltid på våra kunder och vill ge dig vad du vill ha i ett verktyg för hantering av lopp . Vi har en stor backlog av funktioner under utveckling och förbättrar systemet varje månad med nya versioner. Vi har en stor långsiktig plan för att göra RaceID fantastiskt, men våra utvecklare är inte tillgängliga för att bygga anpassade lösningar eller funktioner på begäran. Naturligtvis är vi alltid på jakt efter förbättringsidéer, och om ditt förslag är bra ser vi till att ta med det i vår utvecklingsplan.  

Om du har en viss funktion i åtanke, kontakta oss för att ta reda på om den redan finns med i vår plan!

3. Du vill ha den billigaste lösningen på marknaden

Vi anser att våra priser är mycket konkurrenskraftiga och att vi ger mycket värde för det du får - men vi är inte de billigaste. Om du bara letar efter grundläggande programvara till det billigaste priset är RaceID inte för dig. Vi har ett gratis alternativ för kalenderlistning, och det är alltid gratis att skapa ett testkonto på arrangör och prova vår Super Admin. 

Utvecklingen av våra appar och vår webbplats finansieras till största delen genom finansiellt stöd från investerare. Precis som de flesta digitala nystartade företag lägger vi alla intäkter tillbaka på utvecklingen av produkten. Våra nuvarande arrangörer drar nytta av detta! Om du är intresserad av att lära dig mer om vår prissättning - se denna sida på vår webbplats för fullständig information.

Om du letar efter den billigaste lösningen på marknaden kan du kolla in och jämföra alternativen. i den här artikeln.

4. Du vill registreringar och chip timing i samma system

Vi är experter på registreringar och lopp och låter tidsexperterna sköta tidtagningen. Vi erbjuder inte någon chip-/RFID-tidtagningstjänst eller hyr ut hårdvara.

Vi har ett nära samarbete med några partners i Norden och Europa (för närvarande EQ Timing och RaceResult-hårdvara) och vi har också byggt ett öppet API som kan anslutas sömlöst till valfri leverantör. Därför är det enkelt att ansluta din lokala leverantör av chip timing till RaceID-systemet. Även om det är en smidig anslutning är detta fortfarande drift och hantering av två system. 

Om du vill ha ett snabbt och billigt alternativ för tidtagning har vi RaceID Timing App som är helt ansluten till RaceID:s administrations- och registreringssystem. Även den har dock vissa begränsningar, så vi rekommenderar att du läser mer om hur den fungerar och om det är rätt för din lopp och din sport. här.

5. Du vill någon som inrättar och förvaltar din lopp åt dig

RaceID är i första hand ett självbetjäningsverktyg. Vi har helt enkelt inte resurser att hjälpa alla arrangör och tävlingar på plattformen att konfigurera och hantera sina tävlingar. Vi prioriterar våra resurser för design och utveckling istället.

Därför har du kontroll när du använder RaceID. Konfigurera din lopp, kontrollera dina data och hantera dina startlistor och integrationer. Vi har många resurser som hjälper dig genom processen, och vi har naturligtvis utformat saker och ting så att de ska vara så intuitiva som möjligt. Upptäck alla våra tips och videor för att göra din lopp till den framgång den förtjänar att bli.

Med detta sagt är vår inkorg alltid öppen - vi älskar att höra från dig (kolla bara våra vanliga frågor och vår support först...). Kolla in vår teamet här för att upptäcka vilka vi är (och hur många vi är!)

6. Du har endast tillgång till Android-enheter och vill använda RaceID Timing App.

Android RaceID-appen för tidtagning för arrangörer kommer snart - och är under full utveckling! Men för tillfället har vi bara byggt RaceID Timing-appen för iOS. Vårt tillfälliga tips är att låna en gammal enhet av en vän, volontär eller kollega - och håll utkik efter nyheter om Android-versionen på vår webbplats och i sociala medier.

Sammanfattning

Förhoppningsvis har du nu en bättre uppfattning om vilka vi är och vad vi gör (och varför!). Du kan alltid ta kontakt med om du har fler frågor - vi älskar att höra från dig!

Och om du vill höra mer från oss och få de senaste tipsen om hur du optimerar din lopp, vilket många arrangörer redan gör, kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev. här.

Är du övertygad om att RaceID är något för dig? Skapa ett konto idag.

Om det inte är det, hitta alternativa tjänster i detta Översyn av registreringsverktygen..