De 6 beste påmeldingsverktøyene for utholdenhetsløp i USA

Maratonløpere

Artikkelen er oppdatert 12. april 2024.

Vi publiserte nylig en liste over 23 leverandører av registreringsverktøy for amerikanske løpsarrangører, med en sammenligningstabell over priser og funksjoner. Du finner denne gjennomgangen her. Fra denne gjennomgangen har vi valgt ut de mest fremragende for å lage en toppliste over de beste av de beste. Fortsett å lese for å finne ut hvorfor vi valgte disse, og få all informasjonen du trenger for å velge verktøy som kan hjelpe deg med å styre løpet ditt bedre. 

Hver leverandør har blitt evaluert etter de samme kriteriene, som du kan se i det nedlastbare sammenligningsarket i oversiktsartikkelen. vurderingsartikkelen

Rødt podium 

Pris: 0,99 dollar + transaksjonsgebyr (3 %)
Nettsted: https://www.redpodium.com/
Hovedkontor: Sacramento, California

RedPodium er faktisk den billigste løsningen på det amerikanske markedet med sine 99 cent per registrering pluss kortgebyrer (som vanligvis ligger på rundt 3 %). Du må imidlertid betale mer for oppgraderinger. Hvis du for eksempel vil sende e-post til deltakerne, må du oppgradere til kommunikasjonssenteret og betale 2 cent per e-post, noe som fort kan bli dyrt hvis du skal sende e-post til mange deltakere. Systemet er ganske annerledes enn andre verktøy på markedet og minner mer om en nettsidebygger enn et verktøy for registreringsskjemaer. 

Alt i alt har den et moderne utseende og er ganske enkel å bruke. Onboardingen på nettet er utmerket, og du blir godt veiledet gjennom prosessen. Hvis du har erfaring med verktøy for å lage e-postmaler eller innholdsstyringssystemer for nettsteder, vil du finne dette systemet enkelt å bruke. 

Ulempen er at Red Podium ikke har noen løpskalender. Hvis du er på utkikk etter innebygd markedsføring i plattformen din som hjelper deg med å eksponere deg for nye deltakere, bør du kanskje se på en annen plattform. 

Best for: Løpere som bare trenger et registreringsverktøy og en nettsidebyggerfunksjon til den billigste prisen og ikke trenger ekstra eller avanserte funksjoner.

RunSignUp 

Pris (basert på registreringsavgiften):
opptil $249,99: 6% + $1

$250 - $999.99: 5% + $1
$1,000+: 4% + $1
Nettsted: https://runsignup.com/
Hovedkontor: Moorestown, New Jersey

RunSignUp er en av de største og mest fremtredende påmeldingsplattformene i USA. De tilbyr en omfattende plattform med alt fra påmeldingsbehandling og pengeinnsamling til en innsjekkingsapp på løpsdagen. Med den imponerende listen over funksjoner i deres funksjonsliste, vil du helt sikkert finne alt du trenger for akkurat ditt løps behov. Legg merke til at RunSignUp faktisk ikke bare er for løp (til tross for navnet). Plattformen er tilpasset og brukes allerede av løp i andre idretter som sykling, triatlon og svømming. Du kan også bruke den til virtuelle løp ved hjelp av den separate Virtual Challenge-plattformen.

Til tross for at de er en av de største leverandørene i USA, tilbyr de ikke ulike valuta- eller språkalternativer for løp som ønsker å vise løpssiden sin på flere språk. Prisen er i overkant høy, avhengig av nivået på påmeldingsavgiften, og du betaler alt fra 4 % til 6 % av hver transaksjon pluss en liten grunnavgift. 

Best for: Arrangører som ikke vil gå på akkord med funksjoner og ekstrautstyr, og som ikke har noe imot å betale ekstra for disse funksjonene. Det er også ideelt for veldedige organisasjoner, ettersom de tilbyr en omfattende innsamlingsplattform for veldedighet gjennom merkevaren GiveSignUp.

Chronotrack

Pris: Kun tilbud (pakker med både registrering og tidtaking)
Nettsted: https://chronotrack.com/
Hovedkontor: Indiana, USA

Chronotrack tilbyr en omfattende løpsadministrasjonspakke med alt fra registrering til tidtaking og resultater. De tilbyr egen maskinvare for tidtaking som er koblet til det samme alt-i-ett-systemet. Den største fordelen med Chronotrack er at de tilbyr alle løpsadministrasjonsløsningene du trenger på én plattform. Du registrerer deg én gang og betaler én leverandør for alt, inkludert registrering, tidtaking og resultater. 

Ulempen er at dette gjør det mindre fleksibelt, og at du er bundet til funksjonene i deres system. Hvis du vil vite mer om fordeler og ulemper ved kombinerte plattformer kontra uavhengige registreringssystemer, kan du lese denne artikkelen om emnet. Prisene vises dessverre ikke åpent på Chronotracks nettside, men er kun tilgjengelig i pakker på forespørsel.

Best for: Chronotrack er et godt alternativ hvis du er på utkikk etter et verktøy som tilbyr både registrering og tidtaking i ett.

Aktivt nettverk 

Pris: $ 0,99 + 2,9 % + transaksjonsgebyr (3 %) = totalt $ 0,99 + 5,9 %.
Nettsted: https://www.activeendurance.com/home
Hovedkontor: Dallas, Texas

Active Endurance, Active.com eller Active Network er en av de største globale aktørene innen administrasjon av utholdenhetsløp. De tilbyr et omfattende påmeldingsverktøy for arrangører og ulike apper og verktøy for å finne løp for deltakerne. Active tilbyr også muligheter for å administrere andre arrangementer som gallaer, konferanser og leirer, hvis du trenger disse funksjonene. Funksjonslisten og kraften i dette verktøyet er omfattende, så du vil helt sikkert finne de verktøyene og tilpasningene du trenger for akkurat ditt løp. Et flott tillegg for internasjonale løp er at du kan tilby påmeldings- og løpsinformasjon på flere språk. 

Ulempen er at det ikke er helt enkelt å bruke verktøyet og logge inn, og vi måtte prøve flere ganger før det fungerte. Administrasjonssystemet kunne definitivt trenge en oppdatering. Active.com er et så stort selskap at de har fjernet personlig support fra sitt program, slik at du må nøye deg med guider og supportartikler på nettet for å sette opp løpet ditt og få begrenset support hvis du får problemer. Active er også en av de dyrere leverandørene på markedet med sine 0,99 dollar + 2,9 % + transaksjonsgebyrer (ofte rundt 3 %) per transaksjon. Active.com fyller også løpssidene med ulike typer bannerreklame, så sjekk hvordan det ser ut på forhånd og om du eller deltakerne dine synes reklamen er plagsom. 

Best for: internasjonale løp med deltakere som snakker et annet språk (for flere alternativer, se denne artikkelen), og hvis du ikke trenger mye personlig støtte.

RaceRoster

Pris: Kun tilbud
Nettsted: https://raceroster.com/
Hovedkontor: Ontario, Canada

Kanadiske RaceRoster er for tiden den nest største leverandøren av registreringsadministrasjon i USA. De ble nylig kjøpt opp av løpeskomerket Asics. 

RaceRoster tilbyr et omfattende verktøy for løpsadministrasjon, inkludert påmelding, apper for løpsdagen, innsamlings- og tidtakingsintegrasjoner. De kan også integreres med Salesforce, hvis det er en app du bruker i bedriften din. Med RaceRoster kan du bygge opp din egen påmeldings- og informasjonsside i ulike moduler. Du kan legge til sponsorlogoer, opprette en varebutikk, sette opp en donasjonsside og mye mer. 

Prisene er ikke tilgjengelige på nettet, du må fylle ut et skjema, og noen vil ta kontakt for å diskutere personlige priser gjennom et tilbud. Fra andre kilder har vi fått rapporter om at den ligger i det midtre prissjiktet. 

Best for: løp som ønsker å bruke registreringsplattformen som sitt eneste nettsted.

Det er ditt løp 

Pris: $1.75 + 6% (0,35 pp for resultater, 0,75 pp for bilder og sporing)
Nettsted: http://www.itsyourrace.com
Hovedkontor: Louis, Missouri

It's Your Race tilbyr løpsarrangører et ganske omfattende verktøy for påmelding og løpsadministrasjon. De fokuserer også på å optimalisere systemet for å få kontakt med tidtakerne, slik at alt kan gå knirkefritt på løpsdagen. Et unikt trekk ved Its Your Race er deres app for deltakerne der de kan søke opp løpsinformasjon og følge venner som deltar i løp, samt muligheten til å administrere og distribuere løpsbilder - noe som er ganske unikt sammenlignet med andre verktøy.

Ulempen er at systemet ikke er like robust og ikke tilbyr like mange funksjoner som for eksempel RunSignup eller Active. I tillegg er mobilregistrering for deltakere langt fra perfekt. Prisen ligger i det midtre til høye sjiktet med 1,75 USD + 6 % per transaksjon. 

Best for: Løpere som trenger et enkelt verktøy, vil ha en deltaker-app, men ikke har noe imot å betale en litt høyere pris.

Flere alternativer for store løp

Hvis du er et veldig stort løp eller en veldig stor serie, anbefaler vi at du også tar en titt på Haku. Det er en påmeldingstjeneste som hovedsakelig fokuserer på store løp og lager skreddersydde løsninger. Bare sørg for at du har budsjett til det, og at en tilpasset og merkevarebasert løsning er det du ønsker.

RaceID

Pris: 0,5 dollar + 5 %.
Nettsted: organizer.raceid.com
Hovedkontor: Stockholm, Sverige

Dette er oss! 

Vi inkluderte ikke oss selv i den opprinnelige listen siden vi er et europeisk påmeldings- og løpsadministrasjonsverktøy som ekspanderer til det amerikanske markedet. Du kan lese mer om RaceID og hvordan du kan bruke plattformen til ditt løp og dine deltakere her.