De 6 bästa registreringsverktygen för uthållighetstävlingar i USA

Maratonlöpare

Artikeln uppdaterad den 12 april 2024.

Vi publicerade nyligen en lista över 23 leverantörer av registreringsverktyg för amerikanska tävlingsarrangörer, med en jämförelsetabell över priser och funktioner. Du kan hitta denna recension här. Från den granskningen har vi valt ut de mest framstående för att göra en topplista över de bästa av de bästa. Fortsätt läsa för att ta reda på varför vi valde dessa, samt samla all information du behöver för att göra ditt val av verktyg som hjälper dig att hantera din tävling bättre. 

Varje leverantör har utvärderats utifrån samma kriterier, som du kan se i det nedladdningsbara jämförelsebladet i översiktsartikel

Rött podium 

Pris: $0.99 + transaktionsavgifter (3 %)
Webbplats: https://www.redpodium.com/
Huvudkontor: Huvudkontor: Sacramento, Kalifornien

RedPodium är faktiskt den totalt sett billigaste lösningen på den amerikanska marknaden med sina 99 cent per registrering plus kortavgifter (som vanligtvis ligger runt 3 %). Du måste dock betala mer för uppgraderingar. För att skicka e-post till deltagarna måste du till exempel uppgradera till kommunikationscentret och betala 2 cent per e-post, vilket lätt kan bli mycket om du behöver skicka e-post till många deltagare. Systemet skiljer sig ganska mycket från andra verktyg på marknaden och påminner mer om en webbplatsbyggare än ett verktyg för registreringsformulär. 

På det hela taget har den ett modernt utseende och är ganska lätt att använda. Inskolningsresan online är utmärkt och du får en bra vägledning genom hela processen. Om du har erfarenhet av verktyg för att bygga e-postmallar eller system för innehållshantering på webbplatser kommer du att tycka att det här systemet är lätt att använda. 

På den negativa sidan har Red Podium ingen kalender på lopp . Om du letar efter inbyggd marknadsföring i din plattform som hjälper dig att få exponering för nya deltagare kanske du ska titta på en annan plattform. 

Bäst för: Det är en bra lösning för tävlingar som bara behöver ett registreringsverktyg och en webbplatsbyggarfunktion till det billigaste priset och som inte behöver några extra eller avancerade funktioner.

RunSignUp 

Pris (baserat på din anmälningsavgift):
upp till $249.99: 6% + $1

$250 - $999.99: 5% + $1
$1,000+: 4% + $1
Webbplats: https://runsignup.com/
Högkvarter: Huvudkontor: Moorestown, New Jersey

RunSignUp är en av de största och mest framstående registreringsplattformarna i USA. De erbjuder dig en heltäckande plattform med allt från registreringshantering och insamling av pengar till en app för incheckning på lopp dagen. Med den imponerande listan över funktioner i deras funktionslista, kommer du säkert att hitta allt du behöver för just din lopp's behov. Observera att RunSignUp faktiskt inte bara är till för löpartävlingar (trots namnet). Plattformen är anpassad för och används redan av lopp inom andra sporter som cykling, triathlon och simning. Du kan också använda den för virtuella lopp med hjälp av den separata plattform för virtuella utmaningar.

Trots att de är en av de största leverantörerna i USA erbjuder de inte olika valutor eller språkalternativ för tävlingar som vill visa sin lopp -sida på flera språk. Priset är på den högre sidan, beroende på din registreringsavgiftsnivå, vilket gör att du betalar allt från 4 % upp till 6 % av varje transaktion plus den lilla grundavgiften. 

Bäst för: För dig som inte vill kompromissa med funktioner och extrafunktioner och som inte har något emot att betala extra för dessa funktioner. Det är också idealiskt för välgörenhetsorganisationer, eftersom de erbjuder en genomarbetad plattform för insamling av välgörenhetsmedel genom varumärket GiveSignUp.

Chronotrack

Pris: Endast offert (paket med både registrering och tidtagning)
Webbplats: https://chronotrack.com/
Huvudkontor: Huvudkontor: Indiana, USA

Chronotrack erbjuder ett heltäckande paket för hantering av lopp , allt från registrering till tidtagning och resultat. De erbjuder sin egen tidtagningsutrustning som är ansluten till samma allt-i-ett-system. Den största fördelen med Chronotrack är att de erbjuder alla lopp förvaltningslösningar du behöver i en och samma plattform. Du registrerar dig en gång och betalar en leverantör för allt, inklusive registrering, tidtagning och resultat. 

Nackdelen är att det gör det mindre flexibelt och att du är bunden till deras systemfunktioner. För fler för- och nackdelar med kombinerade plattformar jämfört med oberoende registreringssystem, läs denna artikel om ämnet. Tyvärr visas inte prissättningen öppet på Chronotracks webbplats utan är endast tillgänglig i paket på begäran.

Bäst för: Chronotrack är ett bra alternativ om du letar efter ett verktyg som erbjuder både registrering och tidtagning i ett och samma verktyg.

Aktivt nätverk 

Pris: $.99 + 2,9 % + transaktionsavgifter (3 %) = totalt $.99 + 5,9 %.
Webbplats: https://www.activeendurance.com/home
Huvudkontor: Huvudkontor: Dallas, Texas

Active Endurance, Active.com eller Active Network är en av de största globala aktörerna inom uthållighet lopp . De erbjuder ett omfattande registreringsverktyg för arrangörer och olika appar och verktyg för att deltagarna ska kunna hitta tävlingar. Active erbjuder också möjligheter att hantera andra evenemang som galor, konferenser och läger, om du behöver dessa funktioner. Funktionslistan och kraften i det här verktyget är omfattande, så du kommer säkert att hitta de verktyg och finjusteringar du behöver för just din lopp. Ett bra tillägg för internationella lopp är att du kan erbjuda din registrering och lopp information på flera språk. 

På den negativa sidan är det inte helt enkelt att använda verktyget och logga in, eftersom vi var tvungna att försöka flera gånger innan det fungerade. Administrationssystemet skulle definitivt behöva en uppdatering. Active.com är ett så stort företag att de har arbetat bort personlig support från sin agenda, så du får nöja dig med online-guider och supportartiklar för att konfigurera din lopp och få begränsad support om du har problem. Active är också en av de dyrare leverantörerna på marknaden med sina 0,99 dollar + 2,9 % + transaktionsavgifter (ofta runt 3 %) per transaktion. Active.com fyller också lopp -sidorna med olika typer av bannerreklam, så se till att du kollar upp hur det ser ut i förväg och om reklamen stör dig eller dina deltagare. 

Bäst för: (för fler alternativ, se den här artikeln), och om du inte behöver så mycket personligt stöd.

RaceRoster

Pris: Endast offert
Webbplats: https://raceroster.com/
Huvudkontor: Ontario, Kanada

Kanadensiska RaceRoster är för närvarande den näst största leverantören av registreringshantering i USA. De köptes nyligen av löparskomärket Asics. 

RaceRoster erbjuder ett heltäckande verktyg för hantering av lopp , inklusive registrering, lopp dagsappar, insamling av pengar och integrering av tidtagning. De integrerar också med Salesforce, om det är en app som du använder för ditt företag. Med RaceRoster bygger du upp din egen lopp registrerings- och informationssida i olika moduler. Du kan lägga till dina sponsorlogotyper, skapa en varubutik, inrätta en donationssida och mycket mer. 

Priserna är inte tillgängliga online, du måste fylla i ett formulär och någon kommer att kontakta dig för att diskutera personliga priser genom en offert. Från andra källor har vi fått rapporter om att det ligger i mitten av prisspektrumet. 

Bäst för: Det är bäst för tävlingar som vill använda sin registreringsplattform som sin enda webbplats.

Det är din lopp 

Pris: $1,75 + 6% (0,35 pp för resultat, 0,75 pp för foton och spårning)
Webbplats: http://www.itsyourrace.com
Huvudkontor: St Louis, Missouri

It's Your lopp erbjuder lopp arrangörer ett ganska omfattande verktyg för registrering och hantering av lopp . De fokuserar också på att optimera systemet för att ansluta till lopp timers, så att allt kan gå smidigt på lopp dagen. En unik egenskap hos Its Your lopp är deras app för deltagare där de kan söka lopp information samt följa vänner i lopp plus möjligheten att hantera och distribuera lopp foton - vilket är en ganska unik funktion jämfört med andra verktyg.

På den negativa sidan är systemet inte lika robust och erbjuder inte lika många funktioner som till exempel RunSignup eller Active. Dessutom är den mobila registreringen för deltagare långt ifrån perfekt. Deras prisnivå ligger i mitten och högt på 1,75 dollar + 6 % per transaktion. 

Bäst för: Det är en bra idé för tävlingar som behöver ett enkelt verktyg, som vill ha en deltagarapp men som inte har något emot att betala ett lite högre pris.

Fler alternativ för stora tävlingar

Om du är en mycket stor lopp eller serie rekommenderar vi att du också kollar på Haku. Det är en registreringstjänst som främst fokuserar på stora tävlingar och gör skräddarsydda lösningar. Se bara till att du har budget för det och att en anpassad och varumärkesbaserad lösning är vad du vill ha.

RaceID

Pris: 0,5 dollar + 5 %.
Webbplats: arrangör.raceid.com
Huvudkontor: Stockholm, Sverige

Det här är vi! 

Vi inkluderade inte oss själva i den ursprungliga listan eftersom vi är ett europeiskt verktyg för registrering och hantering av lopp som håller på att expandera till den amerikanska marknaden. Du kan läsa mer om RaceID och hur du kan använda plattformen för din lopp och dina deltagare. här.