Er RaceID riktig for min rase? En ærlig gjennomgang

Article updated 8 May 20204.

Passer RaceID til ditt løp og din organisasjon? Det er mange fordeler, men også noen ulemper. Her er 8 vanlige problemer vi løser for deg. Det kan også være lurt å vite hvorfor RaceID kanskje ikke ikke passer for deg - se se denne artikkelen.

For å utforske alle tilgjengelige funksjoner, sjekk her.

Du har et utdatert og upålitelig system

Hvis nettsystemene dine er utdaterte og dårlig vedlikeholdt, vil du selvsagt begynne å merke problemer. Kanskje får du til og med klager på e-post fra deltakerne om registreringsprosessen?

Som løpsdeltakere var vi også frustrerte over mange dårlige og buggy registreringsopplevelser. Vi har derfor jobbet hardt for å designe RaceID slik at det skal være moderne, intuitivt og gjøre deltakeropplevelsen så smidig og friksjonsfri som mulig. 

Vi tror at fremtidige deltakere vil ønske å finne og delta i løpet ditt fra lommen - Derfor har vi utviklet RaceID-appen for deltakere til både iOS og Android. Med bare et par klikk kan de finne og melde seg på et hvilket som helst løp, se resultater og komme i kontakt med venner. 

Vi oppdaterer og legger til funksjoner hele tiden, og bruker de beste og sikreste systemene for å sikre pålitelighet.

Erik Sjöbeck, administrerende direktør i RaceID: "Teknologien utvikler seg i et rasende tempo i dag, og den gjør livet vårt enklere og mer effektivt for hver gang. Dette gjelder selvsagt også for utendørsarrangementer, og vi ser at de mest vellykkede løpene bruker den mest avanserte teknologien. Den enkle grunnen er at de ikke har råd til å la være! Ethvert problem, eller upålitelighet, forsterkes med et stort antall deltakere - og en utdatert eller dårlig registreringsprosess gir et dårlig inntrykk av løpsorganisasjonen. Deltakerne i dag krever smidig og sømløs teknologi!

Du sliter med å fylle startlistene dine 

Alle medlemmer av RaceID-fellesskapet er dine potensielle deltakere. De kan finne og melde seg på løpet ditt med bare et par klikk når du blir RaceID-arrangør.

As of today, RaceID has over 150,000 community members and is growing week-to-week.

Du er bekymret for deltakernes datasikkerhet

Vi får ofte spørsmål fra løpsarrangører om databeskyttelse og sikkerheten i systemene våre. De er spesielt bekymret for at deltakerdataene deres skal bli solgt til en tredjepart, og at deltakerne skal motta masse spam eller upassende reklame. Dette skjer i bransjen - data er tross alt gull verdt. Men ikke hos RaceID.

Et sitat fra Nicklas Tingström, teknisk direktør i RaceID: "Medlemsdata selges aldri, og vi overfører bare data til legitime tredjeparter - for eksempel tidtakingsleverandøren din - på din forespørsel. Du har kontroll over hvor mye data som samles inn og hvordan du bruker dem. I tillegg bruker vi pålitelige og moderne servere og avansert kryptering og sikkerhet på alle våre sider og databaser.

Du bruker for mye verdifull tid på unødvendige administrative oppgaver.

Som løpsarrangør er det mange administrative oppgaver. Lage lister, sende e-post, filtrere data, tildele startnummer, samle inn og administrere kontaktinformasjon for nødstilfeller, fastsette og kreve inn påmeldingsavgifter, regnskap, skatter og avgifter osv. osv.

Hos RaceID har vi utviklet halvautomatiske funksjoner som gjør det veldig enkelt å utføre alle disse oppgavene. Vi har valgt denne halvautomatiske måten å gjøre ting på, fordi vi mener at et helautomatisk system ville ta fra deg for mye av kontrollen - og ikke gi deg fleksibilitet eller mulighet til å tilpasse måten du administrerer arrangementet på.

Ifølge noen arrangører har RaceID gjort det mulig for dem å redusere administrasjonstiden med 80 % - sjekk ut denne casestudievideoen med Ryan Provencher fra Karl-Oskar Swim i Sverige for å lære mer om hvordan han bruker RaceID.

Du sliter for tiden med å samle inn, administrere og overføre data

Som nevnt ovenfor har vi utviklet noen brukervennlige funksjoner som gjør at du slipper å bruke kjedelige og ofte feilutsatte metoder for datainnsamling og -håndtering.

Alle deltakerdata samles automatisk inn og vises i enkle, filtrerbare og nedlastbare lister.

Når du bruker RaceIDs åpne API, er det dessuten enkelt og automatisk å overføre deltakerdata. Bare noen få minutters konfigurering er nødvendig.

Du mangler funksjoner i ditt nåværende system

Hva er viktige viktige funksjoner ved en registreringsplattform?

Ting som: mobilstøttede påmeldinger, apper, sikre betalinger i flere valutaer, språkstøtte, selvbetjeningsalternativer for deltakerne, skreddersydde tilleggstjenester (salg av busstransport, t-skjorter, medlemskap osv.), deltakerforsikring, teknisk support, datatavler, løpskalender og mye mer...

Som løpsarrangører var vi ofte frustrerte over mangelen på viktig funksjonalitet og grunnleggende brukerkrav i programvaren som er tilgjengelig for arrangører. Vi har et arrangørsentrert utviklingssyn og er alltid i åpen dialog med våre brukere om hvordan vi kan forbedre oss. Send oss dine ideer og krav i dag (hvis de ikke allerede ligger i vår backlog - vi noterer dem for fremtidig utvikling)! 

Du kan se alle funksjonene i RaceID her.

Du ønsker å bruke din lokale leverandør av tidtaking, eller egen maskinvare/programvare for tidtaking

Vi har kompetanse på påmelding og administrasjonsprogramvare, men du har sannsynligvis lokal tidtakingskompetanse og kanskje også en langsiktig relasjon. Eller kanskje du eier ditt eget utstyr og ønsker å ta tiden selv.

Uansett, hvis du ønsker å velge din egen tidtakingsleverandør, kan vi koble oss sømløst til dem. Vi bruker et åpent API (Application Programming Interface) som kan brukes til automatisk å overføre startlistedataene fra RaceID til tidtakingsleverandøren din.

Du ønsker å inspirere verden til en aktiv livsstil.

Vel, Erik Sjöbeck, RaceIDs grunnlegger og administrerende direktør, kan avrunde: "Å inspirere til en aktiv livsstil er vår grunnleggende visjon og grunnen til at vi står opp hver morgen. Vi ønsker å få verden i bevegelse og knytte sammen alle som elsker utholdenhetsløp over hele verden."

Har du bestemt deg for at RaceID er noe for deg? Registrer deg for en gratis konto i dag. Opprett løpet ditt og begynn å ta imot påmeldinger og tjene penger på bare 5 minutter! Se hvordan her.