Fordelene ved å bruke RaceID-appen for tidtaking

Nicklas i Race start

Vurderer du å bruke app-tidtaking til løpet ditt? Da har du kommet til rett sted! I denne artikkelen kan du lese om hvordan du sparer tid og penger ved å bruke RaceID Timing-appen (på iOS og snart på Android).

App-tidtaking er en god måte for små og mellomstore løp å håndtere tidtakingen på som et kostnadseffektivt alternativ til tidtaking med brikke. For å utforske forskjellene mellom app-tidtaking og tidtaking med brikke, kan du lese denne artikkelen.

Hvordan sparer jeg tid med RaceID Timing-appen?

  • Automatisert startliste

Du kan logge inn i appen med samme e-postadresse/passord som RaceID SuperAdmin-kontoen din. Da ser du alle løpene dine direkte i appen! Startlistene oppdateres automatisk og synkroniseres mellom appen og SuperAdmin.

  • Meldinger og kommunikasjon

Kommuniser med deltakerne i appen ved å sende og planlegge e-post og push-varsler. For å motta push-varsler må deltakerne ha RaceID-appen (deltaker-appen, ikke tidtakingsappen). Dette er en svært effektiv måte å sende små oppdateringer og informasjon til alle påmeldte deltakere på - spesielt i løpet av løpsuken når du er på farten og ikke er i nærheten av laptopen eller skrivebordet.

  • Ingen oppsett av tidsstyringsmaskinvare nødvendig

Mange løpsarrangører bruker mange timer på å sette opp tidtakingsutstyr. Med RaceID-appen slipper du å bekymre deg for kabler, utstyr, logistikk, skader og feilsøking. Husk bare å lade enheten du planlegger å bruke appen på!

  •  Automatiske resultater

I likhet med startlisten synkroniseres resultatene automatisk med RaceID og løpet ditt. Deltakere, venner, familie og tilskuere kan alle få tilgang til resultatene umiddelbart etter at du har fullført løpet og klikker på "send". Ingen dekning eller wifi? Ikke noe problem. Resultatene synkroniseres med enheten til du har fått forbindelse igjen. Hvis du bruker mellomtider, synkroniseres også disse automatisk, slik at tilskuere kan følge deltakernes fremgang på nettet. 

Hvordan sparer jeg penger med RaceID Timing-appen?

RaceID-appen for tidtaking er gratis å laste ned 

Deretter tar vi 0,5 euro (eller tilsvarende i din lokale valuta) for hver registrerte deltaker du har i løpet ditt. Gebyret legges til RaceID-avgiften for påmeldinger og trekkes automatisk fra utbetalingen fra oss. Sjekk ut delen av nettstedet her og mer informasjon om priser her.

Hvis du ønsker å bruke appen, men har et gratis løp, eller tar imot påmeldinger på en annen plattform, vil du motta en faktura for bruk av appen - med et beløp tilsvarende 0,5 euro per deltaker. Vi anbefaler selvfølgelig å bruke RaceID for påmelding - det er en mye smidigere opplevelse (automatiske start- og resultatlister osv.).

Rimelig sammenlignet med chip-tidtaking

Tidtaking med brikke koster som et minimum flere euro per deltaker - og avhengig av type brikke kan tidtakingen være den største kostnaden ved arrangementet! Husk at du kan kjøpe eller leie utstyr, og hvis du ser etter brukt utstyr, kan du redusere de første utgiftene til oppgradering. Husk imidlertid å sjekke kompatibiliteten mellom systemer og brikker! Du kan lese mer om åpne og lukkede systemer her.

Har RaceID Timing-appen noen andre nyttige funksjoner?

Alle løpene dine på ett sted - i lommen din

Du kan se alle dine historiske løp i appen, sende meldinger til gamle deltakerlister og sjekke resultater fra tidligere utgaver. 

Gjør endringer akkurat når du trenger det

Du kan redigere og legge til deltakere i både start- og resultatlistene i appen, samt finne tidsstemplede resultater som er lagret tidligere (i tilfelle du skulle miste eller overskrive dem - det vil selvsagt ikke skje med deg, men brukerfeil sniker seg inn av og til). En hendig ekstrafunksjon for de gangene du ikke klarer å finne ut av startnummeret til en deltaker, er "ukjent løper"-knappen. Trykk på knappen når de passerer mållinjen, og legg deretter inn riktig deltaker i den registrerte tiden. 

Kontrollpunktfunksjonalitet

Vil du kjøre mellomtider gjennom sjekkpunktene? Appen har alt du trenger.

Ubegrenset antall enheter

Vi setter ikke noe tak på antall enheter. Du kan laste ned appen så mange ganger du vil, og fordele brukerinnloggingene mellom tidtaker- og sjekkpunktteamene dine. Du kan også opprette så mange separate pålogginger du vil for ulike tidtakingsassistenter, og begrense deres tilgang til visse sjekkpunkter. 

Hva er begrensningene ved bruk av RaceID Timing-appen?

Det er selvfølgelig noen begrensninger ved bruk av appen. Vi anbefaler den vanligvis ikke til store løp med tett målgang. For mange menneskelige feil sniker seg inn.

Hvis du vil ha en detaljert gjennomgang av alle begrensningene, anbefaler vi at du leser denne artikkelen.

Vår nye Timing App kommer veldig snart (senhøsten 2023).

 

Så du tror at RaceId Timing-appen kan passe for ditt løp? Da er det bare å glede seg! Kom i gang med en gratis konto hos RaceID og last ned appen fra appbutikken.

Har du spørsmål? Vi svarer gjerne på dem. Bestill et møte med oss!