Deltakernes motivasjon i tiden etter pandemien og lavkonjunkturen

I en verden som fortsatt er preget av pandemien og en lavkonjunktur som truer, har vi sett en tendens til en generell nedgang i deltakelsen i løp i alle geografiske områder og idretter i begynnelsen av 2022. Vi bestemte oss for å finne ut om dette virkelig er tilfelle når det gjelder løpsdeltakernes ærlige meninger, og stilte våre medlemmer en rekke spørsmål om deres motivasjon for å delta i løp før, under og etter pandemien. 

Når deltakerne selv beskriver løpsåret, kan man se visse tendenser i hvordan de tenker. Pandemien og sykdom preger fortsatt deltakernes tanker. Ord som treg start, ok resultater, sykdom og mindre løp dukker opp, noe som indikerer at deltakerne ikke er helt tilbake til "før-pandemi-tankegangen".  

Den gode nyheten i rapporten er at motivasjonen for å stille til start fortsatt er høy, og at løperne ikke har noen planer om å redusere antallet løp de kjører hvert år. 

Viktige innsikter fra The Participant Motivations Report 2022

  • Deltakerne vurderer motivasjonen for å delta i løp som høy
  • De fleste er trygge på å delta i løp igjen, ettersom Covid anses å være over.
  • Det er sannsynlig at lavkonjunkturen påvirker reisevanene, snarere enn å redusere deltakelsen i lokale løp.
  • Deltakerne ser etter lokale løp for å spare kostnader

Last ned rapporten om deltakernes motivasjon 2022

Fyll ut informasjonen nedenfor for å få tilgang til hele rapporten med diagrammer, innsikt og informasjon. Når du har fylt ut skjemaet, får du en e-post med en direkte nedlastingslenke. 


Er du interessert i deltakerdata? Sjekk vår omfattende rapport om deltakernes preferanser fra tidligere i år.