Lidingöloppet inngår samarbeid med RaceID for å tilby AI-drevne Miles-treningsprogrammer

Stockholm, Sverige - 7. juni 2024

RaceID AB er stolte av å kunngjøre sitt nye samarbeid med Lidingöloppet, et av verdens mest prestisjefylte langdistanseløp. Samarbeidet innebærer at Lidingöloppet markedsfører og selger RaceID Miles, avanserte AI-drevne treningsprogrammer som hjelper løpere med å nå sine treningsmål.

RaceID Miles er et treningsprogram utviklet i samarbeid med svexa, et verdensledende selskap innen dataanalyse, trening og treningsmodulering. Treningsprogrammene bruker avanserte algoritmer og AI-teknologi for å lage personlige treningsplaner som optimaliserer hver enkelt løpers prestasjoner og hjelper dem til å nå nye høyder.

"Vi er veldig glade for å inngå dette samarbeidet med Lidingöloppet", sier Erik Sjöbeck, administrerende direktør i RaceID AB. "Ved å kombinere vår teknologiske ekspertise med Lidingöloppets lange erfaring og sterke varemerke i løpeverdenen, er vi sikre på at vi kan tilby løperne de beste verktøyene for å forbedre resultatene deres."

Lidingöloppet, som er kjent for sine utfordrende terrengløyper og store antall deltakere, ser dette som en mulighet til å gi løperne ekstra støtte i treningsarbeidet. "Å kunne tilby deltakerne våre RaceID Miles AI-drevne treningsprogrammer er et stort skritt fremover", sier Carina Thomasson, sponsorsjef i Lidingöloppet. "Vi tror at denne teknologien virkelig kan forbedre hvordan løperne våre forbereder seg og presterer, både i Lidingöloppet og i andre løp."

RaceID Miles' treningsprogrammer er tilgjengelige for løpere på alle nivåer og kan enkelt tilpasses individuelle mål og behov. Ved hjelp av kunstig intelligens og datadrevet innsikt kan hver løper få en tilpasset treningsplan som tar hensyn til deres spesifikke forhold og mål.

Om RaceID

RaceID er et innovativt sportsteknologiselskap som med sin plattform, RaceID, engasjerer over 100 000 deltakere hvert år. Ved hjelp av den nyeste teknologien forsøker RaceID å hjelpe idrettsutøvere på alle nivåer med å finne sin neste utfordring og nå sine mål med et smil om munnen.

Om Lidingöloppet

Lidingöloppet er et av verdens største terrengløp og har blitt arrangert siden 1965. Løypen strekker seg over det naturskjønne landskapet på Lidingö, og løpet tiltrekker seg hvert år titusenvis av løpere fra hele verden. Lidingöloppet er kjent for sitt utfordrende terreng og sterke fellesskap blant løperne.

For ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt:

Erik Sjöbeck
Administrerende direktør, RaceID AB
E-post: erik@raceid.com
Telefon: +46 722 22 43 20 +46 722 22 43 20

Carina Thomasson
Sponsorsjef, Lidingöloppet
E-post: carina.thomasson@lidingoloppet.se
Telefon: +46 70 70 793 40 73 +46 70 70 793 40 73