Slik bruker du RaceID til å administrere løpsvirksomheten din

Er du en løpsarrangør som ønsker å revolusjonere arrangementene dine og gjøre et varig inntrykk på deltakerne?

Enten du arrangerer et lite lokalt løp eller et stort internasjonalt arrangement, tilbyr RaceID en rekke kraftige verktøy og en fantastisk løsning som tar løpene dine til neste nivå.

Hvordan starte

Når du har opprettet arrangørkontoen din, og vi har bekreftet løpet vi har bekreftet løpet ditt, vil du kunne gjøre følgende:

Opprett en løpsside

Det første trinnet er å lage en fengslende og informativ løpsside. Tilpass den med bilder, tekst og lenker slik at arrangementet ditt skiller seg ut i RaceIDs løpskalender. Bruk landingssiden til å vise frem de unike aspektene ved løpet ditt, slik at deltakerne får lyst til å melde seg på.

Ta en titt på dette kommende løpet for litt inspirasjon

Sett opp registrering

Skreddersy påmeldingsprosessen slik at den passer perfekt til ditt løp. Tilby ulike påmeldingsalternativer, inkludert individuelle påmeldinger og lagpåmeldinger. Se og rediger alle påmeldingsdata i RaceID Super Admin Dashboard. 

Bruk smarte registreringskoblinger

Maksimer markedsføringsinnsatsen ved å bruke RaceIDs smarte registreringslenker. Tilby forhåndsinnstilte bølge- eller kupongkoder under registreringen for å kontrollere hvem som mottar spesialtilbud og spore registreringskonverteringer fra spesifikke markedsføringskampanjer.

Tilleggsutstyr og merchandise

Øk inntektene dine ved å tilby tilleggsutstyr og varer i løpet av påmeldingsprosessen. Selg løpsklær, varer og annet direkte gjennom tilpassede spørsmål i påmeldingsskjemaet.

Automatiser kommunikasjonen med deltakerne

Integrer RaceID med Zapier for å automatisere kommunikasjonen med deltakerne. Send oppdateringer, påminnelser og personlig tilpasset innhold i tide for å engasjere deltakerne og skape et fellesskap.

Deltakernes selvbetjening

Gi deltakerne mulighet til å redigere påmeldingene sine og overføre dem til venner, noe som reduserer behovet for manuelle inngrep. Aktiver funksjonen "Refunderbar booking" for å gi deltakerne ro i sjelen mens de sikrer seg plass.

Få finansiell klarhet og sikre betalinger

RaceID gir deg omfattende månedlige økonomiske rapporter, noe som forenkler bokføringen og gir full oversikt over salg og betalinger. Deltakerne kan betale sikkert med internasjonale kreditt- og debetkort, noe som sikrer en smidig betalingsprosess.

Markedsføringspakker for å tiltrekke seg flere deltakere

Utvid rekkevidden og få flere deltakere med RaceIDs markedsføringspakker. Nå ut til et fellesskap av utøvere som aktivt leter etter nye utfordringer, og øk arrangementets synlighet og popularitet.

Markedsføringspakken markedsføringspakke var en viktig del av å gi Fiskebäcksloppet et skikkelig løft i antall påmeldinger. Markedsføringspakken var også en god mulighet for oss til å nå ut til folk som kanskje ikke kjente til Fiskebäcksloppet fra før, og som vi ikke når organisk gjennom våre kanaler. / Johannes Lindh, Fiskebäcksloppet

Støtte til deltakerne

Spar tid på registreringsspørsmål ved å benytte deg av RaceIDs personlige support for deltakere samme dag. Tilby e-postsupport og live chat i kjøpsøyeblikket for å svare på eventuelle spørsmål raskt.

De viktigste fordelene ved å bruke RaceID

  • Reduser det administrative arbeidet og fokuser på det som betyr noe
  • Lever en minneverdig digital opplevelse og styrk markedsføringsarbeidet ditt
  • Få økonomisk klarhet og sikre betalinger

Konklusjon

RaceID er ikke bare et Event Management System; det er en katalysator for transformasjon i arbeidet med å arrangere løp. Omfavn effektivitet, tilkoblingsmuligheter og kreativitet med vår sømløse plattform. Ta steget inn i fremtidens løpsorganisering, der deltakerne står i sentrum for alt du gjør. Bli medlem av RaceID i dag og omdefiner måten du skaper profesjonelle løp på, slik at deltakerne får en følelse av tilfredshet og tilhørighet som får dem til å komme tilbake år etter år.