Hur du använder RaceID för att hantera ditt lopp

Är du en tävlingsarrangör som vill revolutionera dina evenemang och lämna ett bestående intryck på dina deltagare?

Vare sig du organiserar ett litet lokalt lopp eller ett stort internationellt evenemang erbjuder RaceID en rad kraftfulla verktyg och en otrolig lösning som tar dina lopp till nästa nivå.

Hur man börjar

När du har skapat ditt arrangörskonto och vi har bekräftat vi har bekräftat ditt lopp, kommer du att kunna:

Skapa en tävlingssida

Det första steget är att skapa en fängslande och informativ loppsida. Anpassa den med bilder, text och länkar för att få ditt evenemang att sticka ut i RaceID:s tävlingskalender. Använd landningssidan för att visa upp de unika aspekterna av ditt lopp och locka deltagare att anmäla sig.

Kolla in det kommande loppet för lite inspiration

Upprätta registrering

Skräddarsy registreringsprocessen så att den passar ditt lopp perfekt. Erbjud olika registreringsalternativ, inklusive individuella anmälningar och laganmälningar. Du kan se och redigera alla registreringsuppgifter i RaceID Super Admin Dashboard. 

Använd smarta registreringslänkar

Maximera dina marknadsföringsinsatser genom att använda RaceID:s smarta registreringslänkar. Erbjud fördefinierade våg- eller kupongkoder under registreringen för att kontrollera vem som får specialerbjudanden och spåra registreringskonverteringar från specifika marknadsföringskampanjer.

Tillägg och merchandise

Öka dina intäkter genom att erbjuda tilläggstjänster och merchandise under registreringsprocessen. Sälj tävlingskläder, merchandise och annat direkt via anpassade frågor i registreringsformuläret.

Automatisera kommunikationen med deltagarna

Integrera RaceID med Zapier för att automatisera kommunikationen med deltagarna. Skicka uppdateringar, påminnelser och personligt innehåll i rätt tid för att engagera dina deltagare och skapa en sammanhängande gemenskap.

Självbetjäning för deltagare

Ge deltagarna möjlighet att redigera sina registreringar och överföra dem till vänner, vilket minskar behovet av manuella ingrepp. Aktivera funktionen "Återbetalningsbar bokning" för att ge deltagarna sinnesro när de säkrar sin plats.

Du får finansiell klarhet och kan ta säkra betalningar

RaceID förser dig med omfattande månatliga finansiella rapporter, vilket förenklar din bokföring och ger full insyn i försäljning och betalningar. Deltagarna kan betala säkert med internationella kredit- och betalkort, vilket garanterar en smidig betalningsprocess.

Marknadsföringspaket för att locka fler deltagare

Utöka din räckvidd och locka fler deltagare med RaceID:s marknadsföringspaket. Nå ut till en grupp idrottare som aktivt letar efter nya utmaningar och öka ditt evenemangs synlighet och popularitet.

Vårt marknadsföringspaket var en viktig del i att ge Fiskebäcksloppet en rejäl skjuts i anmälningarna. Marknadsföringspaketet var också ett bra tillfälle för oss att nå ut till personer som kanske inte kände till Fiskebäcksloppet tidigare och som vi inte når organiskt via våra kanaler. / Johannes Lindh, Fiskebäcksloppet

Deltagarsupport

Spara tid på registreringsfrågor genom att använda RaceID:s personliga support för deltagare samma dag. Erbjud e-postsupport och livechatt vid köptillfället för att snabbt kunna hantera eventuella frågor.

Det här får du när du använder RaceID

  • Minskat administrativt arbete så du kan fokusera på det som är viktigt
  • Du får skapa en minnesvärd digital upplevelse som kommer stärka dina marknadsföringsinsatser
  • Få finansiell klarhet och säkra betalningar

Sammanfattningvis

RaceID är inte bara ett Event Management System, det är en katalysator för förändring i din resa som tävlingsarrangör. Omfamna effektivitet, uppkoppling och kreativitet med vår sömlösa plattform. Ta steget in i framtidens tävlingsarrangör, där dina deltagare står i centrum för allt du gör. Gå med i RaceID idag och omdefiniera hur du skapar professionella lopp, så att dina deltagare får en känsla av tillfredsställelse och samhörighet som får dem att återvända år efter år.