Pressemelding: Nytt AI-drevet treningsprogram skal frigjøre løperes fulle potensial

RaceID, Nordens ledende plattform for løpsledelse, er stolt over å kunne presentere sitt banebrytende AI-drevne treningsprogram, RaceID Miles. Dette innovative verktøyet kommer til å revolusjonere hvordan løpere forbereder seg til løp, slik at de kommer nærmere å realisere sitt fulle potensial.

RaceID Miles er mer enn bare et treningsprogram, det er en inngangsport for løpere på alle nivåer til å oppnå topprestasjoner. Utviklet i samarbeid med svexasom er en pioner innen dataanalyse og maskinlæring, blir hvert enkelt treningsprogram kontinuerlig skreddersydd for å dekke de unike behovene til hver enkelt løper. Programmet er optimalisert for individuelle evner og mål, og justeres dynamisk for å ta hensyn til eventuelle skader eller sykdommer.

"I RaceID har vi alltid hatt en visjon om at flere skal krysse mållinjen med et smil", sier Erik Sjöbeck, administrerende direktør i RaceID. "Med lanseringen av RaceID Miles er denne visjonen nå innen rekkevidde. Dette unike AI-drevne verktøyet er utviklet for å hjelpe alle løpere, uansett ferdighetsnivå, til å oppnå mer, løpe raskere og, viktigst av alt, løpe smartere."

Kjernen i RaceID Miles er å hjelpe løperne med å nå målene sine, enten det gjelder å forbedre tiden eller prestasjonen. Med RaceID Miles får hver enkelt løper personlige anbefalinger som er skreddersydd for deres individuelle fremgang og mål.

"RaceID Miles er en perfekt kombinasjon av vitenskap og motivasjon", sier Mikael Mattsson, administrerende direktør i svexa. "Ved hjelp av svexas Ellida-algoritmer utnyttes et vell av data til å gi personlige anbefalinger, slik at hver enkelt løper får det optimale treningsprogrammet for å utnytte sitt fulle potensial."

For mer informasjon om RaceID Miles og lanseringen, kan du besøke RaceID Miles' nettsted eller ta kontakt med Erik Sjöbeck.

Om RaceID: RaceID er en ledende aktør innen massedeltakelse i løp, dedikert til å få flere mennesker i bevegelse der løp er den drivende motivasjonen. I dag hjelper RaceID løp i over 40 land med deltakernes digitale reise.

Om svexa: Svexa er en pioner innen dataanalyse og maskinlæring, med mål om å optimalisere menneskelig ytelse gjennom personlige anbefalinger og datadrevet innsikt. Med sine Ellida-algoritmer revolusjonerer svexa måten idrettsutøvere trener og konkurrerer på.