Pressmeddelande: AI-drivna träningsprogram ska hjälpa löpare att uppnå sin fulla potential

RaceID, Nordens ledande plattform för motionslopp, presenterar nu ett banbrytande AI-drivet träningsprogram, RaceID Miles. Detta verktyg är designat för att förändra hur löpare förbereder sig inför sina lopp och tar dem ett steg närmare att uppnå sin fulla potential.

RaceID Miles är mer än bara ett träningsprogram; det är en nyckel för löpare på alla nivåer att nå sin maximala prestation. Utvecklad i samarbete med svexa, en pionjär inom dataanalys och maskininlärning, skräddarsys varje individuellt träningsprogram kontinuerligt för varje unik löpare. Programmet är optimerat för individuella förutsättningar och mål och anpassas löpande för att ta hänsyn till eventuella skador eller sjukdomar.

"Vi på RaceID har alltid haft en vision att få fler människor över mållinjen med ett leende på läpparna," säger Erik Sjöbeck, VD på RaceID. "Med lanseringen av RaceID Miles är denna vision nu inom räckhåll. Detta unika AI-drivna verktyg är utformat för att hjälpa varje löpare, oavsett nivå, att uppnå mer, springa snabbare och framförallt smartare."

Kärnan i RaceID Miles är att hjälpa löpare att nå sina mål, oavsett om det handlar om att förbättra sin tid eller prestation. Med RaceID Miles får varje löpare personliga rekommendationer skräddarsydda efter sina individuella framsteg och mål.

"RaceID Miles är en perfekt kombination av vetenskap och motivation", tillägger Mikael Mattsson, VD för svexa. "Med hjälp av svexas Ellida-algoritmer används en mängd data för att leverera personliga rekommendationer, vilket säkerställer att varje löpare får det optimala träningsprogrammet för att frigöra sin fulla potential."

För mer information om RaceID Miles och dess lansering, besök RaceID Miles webbplats eller kontakta Erik Sjöbeck.

Om RaceID: RaceID är en ledande aktör för motionslopp, dedikerad att få fler människor i rörelse där lopp är den drivande motivationen. RaceID hjälper idag lopp i över 40 länder med sina deltagares digitala kundresa.

Om svexa: Svexa är en pionjär inom dataanalys och maskininlärning, dedikerad till att optimera mänsklig prestation genom personliga rekommendationer och datadrivna insikter. Med sina Ellida-algoritmer revolutionerar svexa sättet atleter tränar och tävlar.