RaceID vs RaceResult - Hvilket registreringsverktøy bør du velge?

Er du på utkikk etter et egnet registreringsverktøy til løpet ditt? Eller bruker du allerede et og vil gjerne vite hva som er forskjellen mellom de to populære systemene RaceResult og RaceID? Vi ønsker å hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen. Selv om vi tilbyr vårt eget påmeldings- og arrangementssystem og RaceID Timing App, ønsker vi at du finner den beste løsningen for ditt løp, slik at du kan betjene deltakerne dine effektivt og spare mest mulig tid for deg selv.

Om RaceResult

RaceResult er et globalt etablert varemerke innen programvare for løpsadministrasjon, opprinnelig fra Tyskland. RaceResult fokuserer først og fremst på tidtaking med RFID-brikker og tilbyr både passive og aktive tidtakingsløsninger for alle typer utholdenhetsløp. De er kjent for sine lokale tilbud og tilbyr maskinvare for løpstidtaking til leie og kjøp. RaceResult har også sin egen innebygde registreringsprogramvare som kan kobles til tidtakingsutstyret. 

Om RaceID

RaceID er en plattform for både løpsdeltakere og løpsarrangører, og tilbyr et komplett Event Management System (EMS) for løpsarrangører, inkludert RaceID Timing App. RaceID Timing App er et smidig tidtakingsverktøy som er koblet til RaceIDs administrasjons- og registreringssystem. Startlistene synkroniseres automatisk og oppdateres i sanntid, sammen med eventuelle endringer du gjør i administrasjonssystemet. Du kan også sette opp mellomtider, legge til tidtakingsassistenter med egne, individuelle innlogginger og mye mer. Under løpet kan du i appen velge mellom tre skjermbilder for å vise startnumre i rutenett- eller listeformat samt resultater, avhengig av antall deltakere. Du kan også bruke RaceID Registration med din lokale brikketidtaking (inkludert å bruke RaceID som registreringsplattform og koble RaceID til RaceResult-tidtakingen!)

Sammenligning av RaceResult og RaceID

Vi har satt sammen en praktisk oversiktstabell slik at du enkelt kan se forskjellene mellom RaceID og RaceResult. Ta en titt på tabellen nedenfor og bruk den når du skal ta en beslutning. 

Sammendrag: Bør du velge RaceResult eller RaceID?

Oppsummert er begge leverandørene gode måter å gjøre løpet ditt effektivt og unikt på. Valget bør tas ut fra størrelsen på løpet ditt, samt viktigheten av kundeopplevelsen (som i sin tur lover at deltakerne kommer tilbake).

Hvis du har et mindre og/eller lengre løp der feltet er ganske spredt, vil det enkleste og mest kostnadseffektive valget for deg være å bruke RaceID til både påmelding og tidtaking (med RaceID Timing App). For maraton eller terrengløp kan du ta tid på opptil 1000 løp med appen. Hvis du har et raskt løp (f.eks. et 5 km-løp eller et sykkelritt), anbefaler vi opptil 300 deltakere. Du kan få mer informasjon her om hvilke typer løp som passer best for tidtakingsappen.

Hvis du må bruke brikketidtaking (for eksempel hvis løpet ditt har flere tusen deltakere), har du to alternativer. Hvis du foretrekker å ha alt i ett system og på én plattform, bør du velge RaceResult, ettersom du kan bruke registreringssystemet og programvaren og maskinvaren for tidtaking sammen. Hvis du ikke har noe imot å bruke to forskjellige verktøy, kan du også bruke RaceID til påmelding for å få en flottere og smidigere påmeldingsopplevelse for deltakerne, og deretter koble RaceID-dataene til RaceResult gjennom en smidig API-tilkobling og bruke RaceResult-brikketidtaking på løpsdagen! 

For å visualisere de to registreringssystemene har vi noen skjermbilder til deg:

RaceResult:

 

RaceID: 

Vi håper dette hjelper deg med å ta en beslutning! Hvis du er nysgjerrig på RaceID, kan du gjerne få mer informasjon eller opprette en gratis testkonto her.