Liste over og sammenligning av verktøy for løpsregistrering

Når du er på på utkikk etter et nytt verktøy for å administrere løpet ditt, kan det være vanskelig å finne alle alternativene du bør vurdere. Vi har gjort det enklere for deg ved å sette sammen denne listen over leverandører av registreringstjenester. Vi har også laget et nedlastbart ark (se nedenfor) for evaluering av funksjoner som er viktige for deg og ditt løp. 

Merk at vurderingsskjemaet er basert på informasjon som er tilgjengelig på hvert enkelt selskaps nettsted, og vi kan ikke garantere at alle funksjoner er inkludert hvis informasjonen ikke er presentert på leverandørens nettsted. Priser er oppgitt der det har vært mulig for oss å finne. Enten på nettsider eller andre kilder på nettet. De oppførte funksjonene er det selskapene tilbyr per i dag, september 2022. Vi vil gjøre vårt beste for å holde denne artikkelen og sammenligningsarket jevnlig oppdatert. 

Last ned: Funksjons- og prissammenligning av programvare for løpsregistrering 

Sammenligningstabell for registreringsverktøy

Fyll ut skjemaet nedenfor, så sender vi deg en kopi av sammenligningstabellen til innboksen din. 

Liste over tilbydere av internasjonal registrering av løp

I denne listen tar vi med tilbydere fra Europa eller tilbydere som er internasjonale og kan brukes av alle raser eller engelsktalende. En liste og gjennomgang av amerikanske leverandører er på vei. Hvis du mener at en tjeneste mangler, kan du kontakte oss, så legger vi den til. 

Aktivt nettverk 

Nettsted: https://www.activeendurance.com/home
Hovedkontor: Texas, USA

Active Endurance, Active.com eller Active Network er sannsynligvis den største globale aktøren når det gjelder administrasjon av utholdenhetsløp. De tilbyr et fullservice påmeldingsverktøy for arrangører, samtidig som de har ulike apper og verktøy som hjelper deltakerne med å finne løp. Active tilbyr også muligheter for å administrere andre arrangementer som gallaer, konferanser og leirer. 

AvaiBook Sports

Nettsted: https://www.avaibooksports.com/en/
Hovedkontor: Zaragoza, Spania

Avaibook sports er et registreringsprogramvareselskap med base i Spania, men som opererer internasjonalt og på flere språk. De har spesialisert seg på å integrere registreringsskjemaer på eksterne nettsteder som en white label-løsning. 

Chronotrack

Nettsted: https://chronotrack.com/
Hovedkontor: Indiana, USA

Chronotrack tilbyr en fullservice registreringspakke, alt fra registrering til tidtaking og resultater. De tilbyr sin egen tidtakingsmaskinvare som er koblet til det samme alt-i-ett-systemet, og priser er kun tilgjengelig i pakker på forespørsel. 

Eventrac

Nettsted: https://www.eventrac.co.uk/pricing
Hovedkontor: West Sussex, Storbritannia

Eventrac er et britisk selskap som spesialiserer seg på programvare for registrering av arrangementer. De tilbyr en komplett registreringsplattform som inkluderer påmelding, innsjekking på løpsdagen, pengeinnsamling og mer. De har også en arrangør-app for bruk på løpsdagen. 

EventEntry 

Nettsted: https://www.evententry.co.uk/
Hovedkontor: Windermere, Storbritannia

Et britisk selskap som ble startet av utholdenhetsidrettsutøvere med mål om å gjøre påmelding på nettet enkelt, raskt og problemfritt. De tilbyr grunnleggende påmeldingstjenester for alle typer arrangementer med standardbehov. Begrenset til britiske løp ettersom de kun behandler transaksjoner i GBP. 

EntryCentral

Nettsted: https://www.entrycentral.com/
Hovedkontor: Gullane, Storbritannia

Entry Central tilbyr registreringstjenester for alle typer arrangementer i Storbritannia. Inkluderer funksjoner som tilpassede påmeldingsskjemaer, bestillingsforsikring, early-bird-priser og andre ting du kan forvente av en lokal påmeldingstjeneste. 

Etchrock

Nettsted: https://etchrock.com/
Hovedkontor: Herefordshire, Storbritannia

Etchrock er et britiskbasert, men globalt selskap som tilbyr registrering av arrangementer. De tilbyr ikke bare registreringstjenester, men prøver også å bygge opp et deltakerfellesskap rundt arrangementet ditt som du kan bruke til å skape engasjement og oppmerksomhet rundt det. 

Eventbrite

Nettsted: https://www.eventbrite.com/
Hovedkontor: California, USA

Eventbrite er ikke en spesialisert registreringsplattform for langdistanseløp, men et populært verktøy for billettsalg til alle typer arrangementer. Du synes kanskje det er tilstrekkelig for ditt arrangement, og mange løpsarrangører bruker det, men det kan mangle noen spesialfunksjoner du trenger som løpsarrangør, for eksempel startlister. 

Fabian 4 

Webiste: https://www.fabian4.co.uk/
Hovedkontor: Brecon, Storbritannia

Fabian 4 er en britisk småbedrift som drives av to personer, Fabian og Ellie. De tilbyr registrering, NFC-tidtakingstjenester og sporingsfunksjonalitet. Systemet er spesielt tilpasset orienteringsløp. Du kan velge mellom ulike pakker avhengig av hvilke tjenester du trenger. 

Full On Sports

Nettsted: https://www.fullonsport.com/
Hovedkontor: Swansea, Storbritannia

Registreringsplattformtjeneste dedikert til engelske og britiske løp. Tilbyr grunnleggende funksjoner for registrering med enkel innlogging og kontooppretting for arrangører. Det er også mulig å legge til donasjoner til veldedighet i påmeldingen. 

La oss gjøre dette

Nettsted: https://www.letsdothis.com/gb
Hovedkontor: London, Storbritannia

Let's Do This har en stor kalender med arrangementer i ulike idretter og er hovedsakelig fokusert på å hjelpe arrangører med markedsføring og oppdagelse av arrangementer. 20 % av avgiftene for hver deltaker kommer til deg gjennom dem. De tilbyr et grunnleggende påmeldingsverktøy og en løpsadministrasjonsressurs, men det er begrenset med informasjon om dette på nettsiden deres. 

Njuko 

Nettsted; https://www.njuko.com/en
Hovedkontor: Bidart, Frankrike

Njuko er en internasjonal leverandør med base i Frankrike, og tilbyr et fullskala registreringsverktøy for løpsarrangører, inkludert white label-løsninger. Flere valutaer og språkoversettelser er tilgjengelige for internasjonale løp. 

RaceNation

Nettsted: https://www.race-nation.com/
Hovedkontor: Brighton, Storbritannia

RaceNations plattform for arrangementsadministrasjon omfatter en komplett programvare for registrering og billettering med integrerte, hvitmerkede innsamlingsfunksjoner. Funksjonene inkluderer en gratis app for arrangementsdagen med direkte sporing av deltakere, integrering av chip-tidtaking, smarte stemmesedler, vareutstillinger og VIP-supportteam.

Rider HQ 

Nettsted: https://www.riderhq.com/
Hovedkontor: London, Storbritannia

Rider HQ er en kombinert plattform for løpsadministrasjon og klubbmedlemskap. De gjør ulike integrasjoner med andre apper og systemer og tilbyr en API-tilkobling i premiumpakken. 

RegEvent (Storbritannia)

Nettsted: https://regevent.co.uk/
Hovedkontor: Essex, Storbritannia

RegEvent tilbyr arrangører et standard registreringsverktøy. Det er et lokalt selskap som fokuserer på britiske løp, og du kan bare behandle transaksjoner i GBP. Personlig support er tilgjengelig, men det er ikke mulig å opprette en konto selv for å teste systemet. 

RaceBest 

Wesbite: https://racebest.com/
Hovedkontor: Keighley, Storbritannia

Et selskap som drives av to trenere og løpsarrangører, og som tilbyr et grunnleggende påmeldingsverktøy for løpsarrangører. Du kan også bruke det til å samle inn penger til veldedighet, og det er mulig å opprette en konto for å teste systemet. 

RaceSpace 

Nettsted: https://www.racespace.com/
Hovedkontor: London, Storbritannia

RaceSpace fremmer en mobilbasert opplevelse for deltakerne og tilbyr løpsarrangører et registreringsverktøy med full service, inkludert merchandising og donasjoner til veldedige formål. Racespace støtter ulike valutaer og tilbyr en innebygd forsikring for deltakerne. 

RaceResult 

Nettsted: https://www.raceresult.com/
Hovedkontor: Pfinztal, Tyskland

RaceResult er en historisk maskinvare- og programvareselskap og programvareselskap med røtter i Tyskland. I dag opererer de globalt, og RaceResult er en av de mest fremtredende programvarene for chiptidtaking i verden. De tilbyr også registreringstjenester i tilknytning til programvaren og maskinvaren for tidtaking. 

RaceID

Nettsted: https://raceid.com/
Hovedkontor: Stockholm, Sverige

RaceID er et deltakerfokusert påmeldingsselskap som tilbyr en komplett løpsadministrasjonstjeneste for arrangører, samt en app og et nettverk for deltakere. Appen er utviklet for å forenkle påmeldingsprosessen og gjøre det mulig å oppdage nye løp. Det er mulig å koble RaceID til brikketakingen eller bruke RaceID-appen for tidtaking. 

Si Oppføringer 

Nettsted: https://www.sientries.co.uk/
Hovedkontor: Cumbria, Storbritannia

SI Entries er et påmeldings- og løpsadministrasjonsselskap som opererer internasjonalt sammen med søsterselskapet SPORTident, som separat kan levere maskin- og programvare for tidtaking. Denne løsningen er mest populær blant orienterings-, trail- og terrengløp.

Sportsmaniacs

Nettsted: https://sportmaniacs.com/en
Hovedkontor: Valencia, Spania

Sportmaniacs er et påmeldings- og løpskalenderfirma fra Spania som samarbeider med tidtakerselskapet Timingsense. Sammen tilbyr de en komplett tjeneste for administrasjon av løp fra A til Å. Prisene er tilgjengelige når du ber om et tilbud. 

Inngangspunktet

Nettsted: https://www.theentrypoint.co.uk/
Hovedkontor: Hull, Storbritannia

Entry Point tilbyr et grunnleggende verktøy for registrering av arrangementer, inkludert idrettsarrangementer, løp, konferanser og andre begivenheter som du trenger å selge billetter til. Det er gratis å bruke verktøyet hvis du ikke trenger betalingsbehandling (løp uten påmeldingsavgift), og du kan enkelt opprette en konto selv. 

Webscorer 

Nettsted: https://www.webscorer.com/
Hovedkontor: Washington, USA

Webscorer tilbyr et komplett påmeldingsverktøy for administrasjon av løp, inkludert påmelding, tidtaking (med deres app) og resultater. De tilbyr ulike abonnementer og årsabonnementer avhengig av hvor mange app-enheter og funksjoner du trenger for app-tidtakingen. 

Er du leverandør og mangler i listen eller trenger en rettelse? Vennligst send en e-post til organizer@raceid.comog oppgi nettsted og relevant informasjon.

Hvis du er på utkikk etter RFID / Chip Timing-selskaper som også tilbyr registrering, finner du dem her her.