Jämförelse av internationella anmälningssystem

När du är letar efter ett nytt verktyg för att hantera din lopp kan det vara svårt att hitta alla alternativ att överväga. Vi har gjort det lättare för dig genom att sammanställa den här listan över leverantörer av registreringstjänster. Vi har också gjort ett nedladdningsbart blad (se nedan) för att utvärdera de funktioner som är viktiga för dig och din lopp. 

Observera att granskningsbladet baseras på information som finns tillgänglig på varje företags webbplats, vi kan inte garantera att alla funktioner finns med om informationen inte finns på leverantörens webbplats. Priser anges där det har varit möjligt för oss att hitta. Antingen på webbplatser eller andra onlinekällor. De angivna funktionerna är vad företagen erbjuder i dag, september 2022. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla den här artikeln och jämförelsebladet regelbundet uppdaterade. 

Ladda ner: Funktioner och prisjämförelse av programvara för registrering av lopp 

Jämförelsediagram för registreringsverktyg

Fyll i formuläret nedan så skickar vi en kopia av jämförelsetabellen till din inkorg. 

Förteckning över lopp Internationella registreringsleverantörer

I den här listan ingår leverantörer från Europa eller sådana som är internationella och som kan användas av alla lopp eller engelsktalande personer. En förteckning och granskning av amerikanska leverantörer är på väg. Om du anser att en tjänst saknas kan du kontakta oss så lägger vi till den. 

Aktivt nätverk 

Webbplats: https://www.activeendurance.com/home
Huvudkontor: Texas, USA

Active Endurance, Active.com eller Active Network är förmodligen den största globala aktören när det gäller uthållighet lopp . De erbjuder ett registreringsverktyg med full service för arrangörer samtidigt som de tillhandahåller olika appar och verktyg för att deltagarna ska kunna hitta tävlingar. Active erbjuder också möjligheter att hantera andra evenemang som galor, konferenser och läger. 

AvaiBook Sports

Webbplats: https://www.avaibooksports.com/en/
Huvudkontor: Huvudkontor: Zaragoza, Spanien

Avaibook sports är ett företag som tillverkar programvara för registrering med säte i Spanien, även om det är verksamt internationellt och på flera språk. De är specialiserade på att integrera registreringsformulär i externa webbplatser som en white-label-lösning. 

Chronotrack

Webbplats: https://chronotrack.com/
Huvudkontor: Huvudkontor: Indiana, USA

Chronotrack erbjuder ett registreringspaket med full service, allt från registrering till tidtagning och resultat. De erbjuder sin egen tidtagningsutrustning som är ansluten till samma allt-i-ett-system, och priserna är tillgängliga i paket endast på begäran. 

Eventrac

Webbplats: https://www.eventrac.co.uk/pricing
Huvudkontor: West Sussex, Storbritannien

Eventrac är ett företag i Storbritannien som specialiserar sig på programvara för registrering av evenemang. De erbjuder en registreringsplattform med full service som inkluderar registrering, incheckning på tävlingsdagen, insamling av pengar och mycket mer. De har också en app arrangör för användning på tävlingsdagen. 

EventEntry 

Webbplats: https://www.evententry.co.uk/
Huvudkontor: Windermere, Storbritannien

Ett brittiskt företag som startades av uthållighetsidrottare med målet att göra online-anmälan enkel, snabb och problemfri. De erbjuder grundläggande registreringstjänster för alla typer av evenemang med standardbehov. Begränsat till brittiska tävlingar eftersom de endast behandlar transaktioner i GBP. 

IngångCentral

Webbplats: https://www.entrycentral.com/
Huvudkontor: Gullane, Storbritannien

Entry Central betjänar alla typer av evenemang i Storbritannien med registreringstjänster. Här finns funktioner som anpassade registreringsformulär, bokningsförsäkringar, pris för tidig förhandsbokning och andra saker som du kan förvänta dig av en lokal registreringstjänst. 

Etchrock

Webbplats: https://etchrock.com/
Huvudkontor: Herefordshire, Storbritannien

Etchrock är ett brittiskt men globalt verksamt företag för registrering av evenemang. De erbjuder inte bara registreringstjänster, utan försöker också bygga upp en deltagargemenskap kring ditt evenemang som du kan använda för att skapa engagemang och uppmärksamhet kring det. 

Eventbrite

Webbplats: https://www.eventbrite.com/
Huvudkontor: Huvudkontor: Kalifornien, USA

Eventbrite är inte en specialiserad plattform för registrering av uthållighetslopp, utan snarare ett populärt verktyg för att sälja biljetter för alla typer av evenemang. Du kanske ser det som tillräckligt för ditt evenemang, och många tävlingsarrangörer använder det, men det kan sakna vissa specialiserade funktioner som du kan behöva som tävlingsarrangör arrangör, till exempel startlistor. 

Fabian 4 

Webbplats: https://www.fabian4.co.uk/
Huvudkontor: Brecon, Storbritannien

Fabian 4 är ett litet företag i Storbritannien som drivs av två personer, Fabian och Ellie. De erbjuder registrering, NFC-tjänster för tidtagning samt vissa spårningsfunktioner. Systemet är särskilt anpassat för orienteringstävlingar. Du kan välja mellan olika paket beroende på vilka tjänster du behöver. 

Full On Sports

Webbplats: https://www.fullonsport.com/
Huvudkontor: Swansea, Storbritannien

Registreringsplattform för engelska och brittiska tävlingar. Erbjuder grundläggande funktioner för registrering med enkel inloggning och skapande av konton för arrangörer. Det är också möjligt att lägga till donationer till välgörenhet i registreringen. 

Låt oss göra det här

Webbplats: https://www.letsdothis.com/gb
Huvudkontor: London, Storbritannien

Let's Do This har en stor kalender med evenemang inom olika sporter och är främst inriktad på att hjälpa arrangörer med marknadsföring och upptäckt av evenemang, med 20 % av avgifterna för varje deltagare som kommer till dig via dem. De erbjuder ett grundläggande registreringsverktyg och lopp förvaltningsresurs, men på deras webbplats finns begränsad information om detta. 

Njuko 

Webbplats; https://www.njuko.com/en
Huvudkontor: Bidart, Frankrike

Njuko är en internationell leverantör baserad i Frankrike och erbjuder ett komplett registreringsverktyg för lopp arrangörer, inklusive white label-lösningar. Flera valutor och språköversättningar finns tillgängliga för internationella lopp. 

RaceNation

Webbplats: https://www.lopp-nation.com/
Huvudkontor: Brighton, Storbritannien

RaceNations plattform för evenemangshantering omfattar en komplett programvara för registrering och biljettförsäljning med integrerade, vitmärkta funktioner för insamling av pengar. Funktionerna omfattar en gratis app för evenemangsdagen med live-spårning av deltagare, integrering av chiptidtagning, smarta röstsedlar, butiksytor för varor och ett VIP-supportteam.

Högkvarteret för ryttare 

Webbplats: https://www.riderhq.com/
Huvudkontor: London, Storbritannien

Rider HQ är en kombinerad plattform för lopp hantering och klubbmedlemskap. De gör olika integrationer med andra appar och system och erbjuder en API-anslutning i sitt premiumpaket. 

RegEvent (Storbritannien)

Webbplats: https://regevent.co.uk/
Huvudkontor: Huvudkontor: Essex, Storbritannien

RegEvent erbjuder arrangörer en standardtjänst för registreringsverktyg. Det är ett lokalt företag som fokuserar på tävlingar i Storbritannien och du kan endast hantera transaktioner i GBP. Personlig support finns tillgänglig, men det är inte möjligt att själv skapa ett konto för att testa systemet. 

RaceBest 

Wesbite: https://racebest.com/
Huvudkontor: Keighley, Storbritannien

Ett företag som drivs av två tränare och lopp arrangörer och som erbjuder en grundläggande registreringstjänst för evenemangsarrangörer. Du kan använda det även för insamling för välgörenhet och det är möjligt att skapa ett konto för att testa systemet. 

RaceSpace 

Webbplats: https://www.racespace.com/
Huvudkontor: London, Storbritannien

RaceSpace främjar en mobil första erfarenhet för deltagarna och erbjuder lopp arrangörer ett registreringsverktyg med full service, inklusive merchandising och välgörenhetsdonationer. Racespace stöder olika valutor och erbjuder ett inbyggt försäkringsalternativ för deltagarna. 

RaceResult 

Webbplats: https://www.raceresult.com/
Huvudkontor: Pfinztal, Tyskland

RaceResult är en historisk hårdvara för tidtagning och programvaruföretag med ursprung i Tyskland. Idag är de verksamma globalt och RaceResult är en av de mest framstående hårdvarorna för chiptidtagning i världen. De erbjuder även registreringstjänster vid sidan av detta kopplat till tidtagningsmjukvara och hårdvara. 

RaceID

Webbplats: https://raceid.com/
Huvudkontor: Stockholm, Sverige

RaceID är ett registreringsföretag som fokuserar på deltagarna och som erbjuder en komplett lopp -hanteringstjänst för arrangörer samt en app och ett nätverk för deltagarna. Appen är utformad för att underlätta registreringsprocessen och möjliggöra nya lopp upptäckter. Det är möjligt att ansluta RaceID till din chiptidning eller använda RaceID:s tidtagningsapp. 

Si Inlägg 

Webbplats: https://www.sientries.co.uk/
Huvudkontor: Cumbria, Storbritannien

SI Entries är ett företag som arbetar med registrering och lopp och är verksamt internationellt tillsammans med systerföretaget SPORTident, som separat kan tillhandahålla hårdvara och programvara för tidtagning. Denna lösning är mest populär bland orienteringstävlingar, trail och fjälltävlingar.

Sportsmaniacs

Webbplats: https://sportmaniacs.com/en
Huvudkontor: Huvudkontor: Valencia, Spanien

Sportmaniacs är ett företag som arbetar med registrering och lopp kalender från Spanien och som samarbetar med Timingsense, ett företag som arbetar med tidtagning. Tillsammans tillhandahåller de en fullskalig tjänst för att hantera tävlingar från A till Z. Priserna är tillgängliga när du begär en offert. 

Ingångspunkten

Webbplats: https://www.theentrypoint.co.uk/
Huvudkontor: Huvudkontor: Hull, Storbritannien

Ingångspunkten erbjuder ett grundläggande verktyg för registrering av evenemang, inklusive sportevenemang, tävlingar, konferenser och andra evenemang som du behöver sälja biljetter till. Det är gratis att använda verktyget om du inte behöver betalningshantering (tävlingar utan registreringsavgift) och du kan enkelt skapa ett konto själv. 

Webscorer 

Webbplats: https://www.webscorer.com/
Huvudkontor: Washington, Förenta staterna

Webscorer erbjuder ett registreringsverktyg med full service för hantering av tävlingar, inklusive registrering, tidtagning (med deras app) och resultat. De erbjuder olika planer och årsabonnemang beroende på hur många app-enheter och funktioner du behöver för din apptidtagning. 

Är du en leverantör och saknas i listan eller behöver en rättelse? Skicka ett e-postmeddelande till arrangör@raceid.commed din webbplats och relevant information.

Om du letar efter RFID/Chip Timing-företag som också erbjuder registrering kan du hitta dem. här.