23 verktøy for løpsregistrering i USA - liste og sammenligning (med priser)

Kart over De forente stater med et amerikansk flagg på toppen

Arrangerer du et løp i USA og er på utkikk etter et nytt påmeldingsverktøy? Det finnes en rekke nasjonale og lokale alternativer å velge mellom... For å hjelpe deg i søket har vi satt sammen denne listen og sammenligningsoversikten over de ulike verktøyene for løpsadministrasjon som finnes i landet. 

Selv om RaceID også er en omfattende leverandør av påmeldings- og løpsadministrasjonstjenester, er vår overordnede oppgave å hjelpe deg med å finne den som passer best for ditt løp og dine behov, slik at du kan gi verdens deltakere en best mulig opplevelse. 

Vær oppmerksom på at denne undersøkelsen ble utført ved å opprette testkontoer der det var aktuelt, analysere hvert enkelt system og dets funksjoner samt gå gjennom informasjonen på hver enkelt leverandørs nettsted. Det kan derfor forekomme en og annen feil eller manglende informasjon. For leverandører der det ikke var mulig å opprette konto, er detaljert produktinformasjon noen ganger ikke fritt tilgjengelig. Vi har gjort vårt beste for å sette sammen en omfattende liste og sammenligningstabell og vil oppdatere materialet etter hvert som ny informasjon blir tilgjengelig. 

Mangler du en leverandør av løpsregistreringer nedenfor? Gi oss beskjed, så oppdaterer vi oversikten og artikkelen. 

Hvis du er på utkikk etter et verktøy i Europa, eller kanskje en internasjonal leverandør, kan du sjekke ut dette Sammenligning av europeiske leverandører av løpsregistreringer.

Last ned sammenligningstabellen for registreringsverktøy for løp i USA 

Oppgi opplysningene dine i skjemaet nedenfor, og velg også om du ønsker å motta Organizer-nyhetsbrevet. Etter at du har sendt inn, sjekk innboksen din. Du vil få en direkte nedlastingslenke til Google Sheet-dokumentet i løpet av et minutt eller to. Ta en kopi av dokumentet, så har du din egen versjon som du kan legge til egenskaper og gjøre notater i etter hvert som du velger leverandør. 

Alfabetisk liste over registreringsverktøy for langdistanseløp i USA

Aktivt nettverk 

Nettsted: https://www.activeendurance.com/home
Hovedkontor: Dallas, Texas

Active Endurance, Active.com eller Active Network er sannsynligvis den største globale aktøren når det gjelder administrasjon av utholdenhetsløp. De tilbyr et omfattende påmeldingsverktøy for arrangører, samtidig som de har ulike apper og verktøy som gjør det enklere for deltakerne å finne løp. Active tilbyr også muligheter for å administrere andre arrangementer som gallaer, konferanser og leirer. Funksjonslisten og kraften i dette verktøyet er imponerende, men brukervennligheten og innloggingen er ikke optimal, og vi måtte prøve flere ganger før det fungerte. 

AthleteReg 

Nettsted: https://www.athletereg.com/
Hovedkontor: Boulder, Colorado

Athletereg tilbyr blant annet påmeldingstjenester for ulike idrettsarrangementer i USA og Canada, inkludert sykling, løping, ski og triatlon. Tjenesten er spesialtilpasset hver enkelt idrett under merkenavnene Runreg, Bikered, Trireg og Skireg. AthleteReg drives og eies av magasin- og medieselskapet Outside. De tilbyr en arrangørforsikring på 2,2 % av omsetningen for å sikre deg mot Force Majeure eller avlysning av arrangementet. 

Chronotrack

Nettsted: https://chronotrack.com/
Hovedkontor: Indiana, USA

Chronotrack tilbyr en omfattende løpsadministrasjonspakke med alt fra registrering til tidtaking og resultater. De tilbyr egen maskinvare for tidtaking som er koblet til det samme alt-i-ett-systemet, og priser er kun tilgjengelig i pakker på forespørsel. Dette er et godt alternativ hvis du er på utkikk etter et verktøy som tilbyr både registrering og tidtaking alt-i-ett. 

EZ-registrering

Nettsted: https://www.ezsignup.com/signmeup
Hovedkontor: Woodbury, New York

EZ Signup, som tidligere het SignMeUp, tilbyr en komplett registreringstjeneste for alle typer arrangementer, ikke bare løp, men også sosiale arrangementer og konferanser. Du kan også bruke denne tjenesten til medlemsadministrasjon hvis du driver en klubb eller forening med arrangementer. Tjenesten er en del av selskapet Jonas Software. 

EventDog 

Nettsted: https://eventdog.com/pricing/
Hovedkontor: Austin, Texas

Eventdog er "arrangementets beste venn" og hjelper deg med å administrere arrangementet på én plattform. I tillegg til de grunnleggende funksjonene for registrering og administrasjonspanel, kan du også administrere frivillige i dette verktøyet. En annen fin funksjon er at du kan opprette og administrere verveprogrammer. Det er ganske enkelt å logge inn og bruke tjenesten, men de mangler noen få funksjoner, for eksempel en arrangementskalender for ekstra synlighet.

Få meg registrert

Wesite: https://secure.getmeregistered.com/
Hovedkontor: Bettendorf, Iowa

I motsetning til bransjestandarden med et selvbetjeningsverktøy, setter Get Me Registered opp arrangementet for deg. Gi dem informasjonen du trenger, så setter de opp arrangementet ditt og gir deg tilgang til systemet. Du kan administrere arrangementet, frivillige og donasjoner på denne plattformen. For Get Me Registered er det standard å overføre avgiften til deltakerne, med mindre du velger å betale den selv. Get Me Registered er et godt alternativ hvis du ikke har lyst til å sette opp arrangementet selv. 

Haku

Nettsted: https://hakusports.com/platform
Hovedkontor: Miami, Florida

Haku er en generell event management-tjeneste som retter seg mot alle typer arrangementer, inkludert løp, konferanser og bedriftsarrangementer. De tilbyr et robust system for å holde oversikt over deltakerne og er stolte av å kunne tilby eksepsjonell support. Du må be om et tilbud eller fylle ut et forespørselsskjema for å få mer informasjon og priser. De retter seg hovedsakelig mot store arrangementer og tilbyr skreddersydde løsninger. 

IMAthlete (Enmotive) 

Nettsted: https://go.enmotive.com/imathlete-online-race-registration-solutions
Hovedkontor: Santa Monica, California

ImATHLETE er en registreringstjeneste for utholdenhetsidrettsarrangementer. Du kan sette opp og administrere påmelding til arrangementer samt klubbmedlemskap, donasjoner og frivillige til løpet ditt. De tilbyr også et tilpasset Refusjonsprogram for avbestilling av arrangement som du kan registrere deg og betale for som en sikkerhet i tilfelle du må avlyse arrangementet. Du kan motregne serviceavgiften til deltakerne dine eller velge å ta den. De oppgir ikke priser på nettstedet sitt, men gir et eksempel på en serviceavgift på 4 USD for en påmeldingsavgift på 50 USD. 

Det er ditt løp 

Nettsted: http://www.itsyourrace.com
Hovedkontor: Louis, Missouri

It's Your Race tilbyr løpsarrangører et omfattende verktøy for påmelding og løpsadministrasjon. De fokuserer også på å optimalisere systemet for å få kontakt med tidtakere, slik at alt kan gå knirkefritt på løpsdagen. I tillegg har de en app for deltakere der de kan slå opp informasjon om løpet, følge venner som deltar i løp, samt muligheten til å administrere og distribuere bilder fra løpet. Det er en ganske unik funksjon sammenlignet med andre verktøy. Prisnivået ligger i det midtre til høye sjiktet med 1,75 USD + 6 % per transaksjon. 

Lokale løp 

Nettsted: https://localraces.com/
Hovedkontor: Joplin, Missouri

Gjennom Race Dashboard markedsfører Local Races en tjeneste for løpsarrangører som tar imot påmeldinger og administrerer løp. De står også bak nettstedet localraces.com, som hjelper utøvere med å finne løp og utfordringer i sitt nærområde. Unike funksjoner i verktøyet deres inkluderer sponsoradministrasjon og beregning og estimering av antall bestilte t-skjorter. Dette verktøyet er et godt alternativ for løp som hovedsakelig har et lokalt publikum og som ønsker å være synlige i et bestemt område. 

RaceWire 

Nettsted: https://www.racewire.com/
Hovedkontor: Braintree, Massachusetts

RaceWire tilbyr et altomfattende verktøy for løpsarrangører for å administrere arrangementer, inkludert påmelding og tidtaking. Ekstrafunksjoner inkluderer gratis distribusjon av løpsbilder og startnummer hvis du bruker RaceWires egne tidtakingstjenester. Dette alternativet er ideelt for løp som er på utkikk etter en kombinert påmeldings- og tidtakingsleverandør. 

RunSignUp 

Nettsted: https://runsignup.com/
Hovedkontor: Moorestown, New Jersey

RunSignUp er en av de største og mest fremtredende påmeldingsplattformene i USA. De tilbyr en omfattende plattform for løpsarrangører med alt fra påmeldingsbehandling og pengeinnsamling til en innsjekkingsapp på løpsdagen og virtuelle løpsverktøy for alle typer utholdenhetsidretter (ikke bare løp). Til tross for at de er en av de største leverandørene i USA, tilbyr de ikke valuta- eller språkoversettelser for løp som ønsker å vise løpssiden sin på flere språk. Selv om de er ganske dyre, er listen over funksjoner imponerende, så du vil sannsynligvis ikke gå glipp av noen detaljer for løpet ditt hvis du bruker RunSignUp!

RaceRoster 

Nettsted: https://raceroster.com/
Hovedkontor: Ontario, Canada

Kanadiske RaceRoster er for tiden den nest største leverandøren av registreringsadministrasjon i USA. De ble nylig kjøpt opp av løpeskomerket Asics. De tilbyr et omfattende verktøy for løpsadministrasjon, inkludert registrering, apper for løpsdagen, innsamlings- og tidtakingsintegrasjoner. De kan også integreres med Salesforce, slik at du kan lage avanserte markedsføringskampanjer basert på kundedata. 

RaceEntry 

Nettsted: https://www.raceentry.com/
Hovedkontor: Orem, Utah

RaceEntry tilbyr et funksjonelt verktøy for løpsarrangører og markedsfører seg med en av markedets laveste priser på 1,25 USD + 4,7 % per påmelding (selv om vi har funnet billigere alternativer!). Det inkluderer påmeldingsskjemaer, salg av varer, pengeinnsamling og mer. Selv om de tilbyr responsive nettsider og mobilpåmelding, kunne brukervennligheten for deltakerne vært bedre. 

Rødt podium 

Nettsted: https://www.redpodium.com/
Hovedkontor: Sacramento, California

RedPodium er faktisk den totalt sett billigste løsningen på markedet som vi fant i denne analysen, med sine 99 cent per registrering pluss kortgebyrer (som vanligvis ligger på rundt 3 %). Dette selskapet tjener i stedet penger på oppgraderinger inne i systemet. Hvis du for eksempel vil sende e-post til deltakerne, må du oppgradere til kommunikasjonssenteret og betale 2 cent per e-post. Systemet er ganske annerledes enn de andre verktøyene på denne listen, og minner mer om et verktøy for nettstedsbygging enn et verktøy for registreringsskjemaer. Alt i alt har det et moderne utseende og er ganske enkelt å bruke. 

RacerPåmelding 

Nettsted: http://www.racersignup.com/contact
Hovedkontor: Clearwater, Florida

RacerSignup er basert i Florida og tilbyr et grunnleggende registreringsverktøy til en rimelig pris (6 % av registreringsavgiften). Funksjonene inkluderer administrasjon av frivillige, tilpassede skjemaer, kuponger og mer. Dette verktøyet er laget for alle typer løpearrangementer, men mangler funksjoner og det ideelle oppsettet for løp i andre idretter. Registreringen og nettstedet er ikke responsivt for mobile enheter, så det kan være et problem for deltakerne å registrere seg på mobilen. 

RaceForum 

Nettsted: https://raceforum.com/
Hovedkontor: New York, NY

RaceForum er New Yorks populære programvare for løpsadministrasjon, og tilbyr også tidtaking sammen med partneren Split Second Racing. De bruker en prisstruktur basert på prisen på arrangementet ditt, noe som gjør det veldig dyrt for billige løp og veldig billig for dyre arrangementer, sammenlignet med de generelle behandlingsgebyrene i bransjen. Hvis du har en høy påmeldingsavgift, er RaceForum derfor et godt alternativ for deg. 

RaceMenu 

Nettsted: https://www.racemenu.com/#about
Hovedkontor: Boston, Massachusetts

RaceMenu er et påmeldingsverktøy med fokus på lokale løp i Boston og New England-området. I tillegg til et påmeldingsverktøy med grunnleggende funksjoner som salg av varer, donasjoner og kuponger, tilbyr de også en praktisk arrangør-app for løpsdagen. 

RaceReach 

Nettsted: https://racereach.com
Hovedkontor: Raleigh, North Carolina

RaceReach deler opp virksomheten sin i tre grener: påmeldingsadministrasjon, klubbadministrasjon og påmelding til multisportarrangementer og turneringer. De har et fleksibelt verktøy som passer til de fleste typer løp, og tilbyr de grunnleggende funksjonene du forventer av et løpsadministrasjonssystem. 

Løp på nettet

Nettsted: https://racesonline.com/directors
Hovedkontor: Charlotte, North Carolina

Races Online tilbyr gratis kalenderoppføringer og hevder at de også tilbyr et gratis påmeldingsverktøy for arrangører. Vi klarte ikke å finne informasjon om priser eller behandlingsgebyr på nettsiden deres. 

RaceHub 

Nettsted: https://racehubhq.com/
Hovedkontor: Woodstock, Georgia

RaceHub tilbyr et omfattende registreringsverktøy for arrangører, inkludert smarte funksjoner for fotodeling og tagging. Det er en one-stop-shop for arrangører, ettersom de også tilbyr en løsning for tidtaking. Deltakerne kan også søke etter løp i løpskalenderen. 

Tempobilletter 

Nettsted: https://www.tempotickets.com/
Hovedkontor: Woodbury, Minnesota

Tempotickets er en lokal leverandør av påmeldingstjenester for løp og et billettsystem for konferanser, musikkarrangementer og festivaler. For løpsarrangører tilbyr de også en app og startnummer på løpsdagen samt et enkelt innsjekkingssystem basert på strekkoder. 

Den drevne 

Nettsted: https://thedriven.net/
Hovedkontor: Reno, Nevada

The Driven tilbyr to ulike plattformer, én for løpsadministrasjon og påmelding og én for klubbadministrasjon. Påmeldingstjenesten inneholder de vanligste verktøyene, inkludert innsamling av penger, salg av ekstrautstyr i kassen, kupongkoder og mer. 

Vi håper dette hjelper deg med å velge et verktøy som passer for deg og ditt løp. Nøl ikke med å ta kontakt hvis du har spørsmål. med å ta kontakt.

RaceID er ikke med på denne listen, siden vi er basert i Europa, men ta gjerne en titt på vårt verktøy for arrangementsadministrasjon også. Vi har et kontor i USA og støtter transaksjoner i flere valutaer, inkludert USD, og har flere kunder i USA.