23 lopp Registreringsverktyg i USA - Lista och jämförelse (med priser)

Karta över USA med en amerikansk flagga på toppen

Är du värd för en lopp i USA och letar efter ett nytt registreringsverktyg? Det finns en mängd nationella och lokala alternativ att välja mellan... För att hjälpa dig i sökandet har vi sammanställt denna lista och jämförelsetabell över de lopp -hanteringsverktyg som finns tillgängliga i landet. 

Även om RaceID också är en omfattande leverantör av tjänster för registrering och hantering av lopp , är vårt övergripande uppdrag att hjälpa dig att hitta den tjänst som passar din lopp och dina behov bäst, så att du kan ge deltagarna i världen bästa möjliga upplevelse. 

Observera att den här undersökningen genomfördes genom att skapa testkonton i förekommande fall, analysera varje system och dess funktioner samt gå igenom informationen på varje leverantörs webbplats. Det kan därför förekomma enstaka misstag eller information som saknas. För leverantörer där det inte var möjligt att skapa ett konto är detaljerad produktinformation ibland inte fritt tillgänglig. Vi har gjort vårt bästa för att sammanställa en heltäckande lista och jämförelsetabell och kommer att uppdatera materialet när ny information blir tillgänglig. 

Saknar du någon lopp registreringsleverantör nedan? Låt oss veta det så uppdaterar vi tabellen och artikeln. 

Om du letar efter ett verktyg i Europa, eller kanske en internationell leverantör, kan du kolla in det här. Jämförelse av europeiska leverantörer av lopp -registrering.

Ladda ner jämförelsetabellen för registreringsverktyg på US lopp 

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan och välj också om du vill ta emot nyhetsbrevet arrangör . Kontrollera din inkorg efter att du skickat in ditt meddelande. Du kommer att få en direkt nedladdningslänk till Google Sheet-dokumentet inom en minut eller två. Gör en kopia av dokumentet, så har du din egen version att lägga till egenskaper och göra anteckningar i när du väljer din leverantör. 

Alfabetisk förteckning över registreringsverktyg för uthållighet lopp i USA

Aktivt nätverk 

Webbplats: https://www.activeendurance.com/home
Huvudkontor: Huvudkontor: Dallas, Texas

Active Endurance, Active.com eller Active Network är förmodligen den största globala aktören när det gäller uthållighet lopp . De erbjuder ett omfattande registreringsverktyg för arrangörer samtidigt som de tillhandahåller olika appar och verktyg för att deltagarna ska kunna hitta tävlingar. Active erbjuder också möjligheter att hantera andra evenemang som galor, konferenser och läger. Funktionslistan och kraften i det här verktyget är imponerande, men enkelheten i att använda verktyget och logga in är inte optimal eftersom vi var tvungna att försöka flera gånger innan det fungerade. 

AthleteReg 

Webbplats: https://www.athletereg.com/
Huvudkontor: Boulder, Colorado

Athletereg erbjuder registreringstjänster med mera för olika sportevenemang i USA och Kanada, inklusive cykling, löpning, skidåkning och triathlon. Tjänsten är specialanpassad för varje sport under varumärkena Runreg, Bikered, Trireg & Skireg. AthleteReg drivs och ägs av tidnings- och medieföretaget Outside. De erbjuder en försäkring för evenemanget arrangör på 2,2 % av dina intäkter för att skydda dig mot Force Majeure eller inställda evenemang. 

Chronotrack

Webbplats: https://chronotrack.com/
Huvudkontor: Huvudkontor: Indiana, USA

Chronotrack erbjuder ett heltäckande paket för hantering av lopp , allt från registrering till tidtagning och resultat. De erbjuder sin egen tidtagningsutrustning som är ansluten till samma allt-i-ett-system, och priserna är tillgängliga i paket endast på begäran. Detta är ett bra alternativ om du letar efter ett verktyg som erbjuder både registrering och tidtagning allt-i-ett. 

EZ-anmälan

Webbplats: https://www.ezsignup.com/signmeup
Huvudkontor: Huvudkontor: Woodbury, New York

EZ Signup, som tidigare hette SignMeUp, erbjuder en komplett registreringstjänst för alla typer av evenemang, inte bara tävlingar, utan även sociala evenemang och konferenser. Du kan också använda denna tjänst för medlemshantering om du driver en klubb eller förening med evenemang. Den här tjänsten är en del av företaget Jonas Software. 

EventDog 

Webbplats: https://eventdog.com/pricing/
Huvudkontor: Austin, Texas

Eventdog är "ditt evenemangs bästa vän" och hjälper dig att hantera administrationen av ditt evenemang på en och samma plattform. Förutom de grundläggande funktionerna för registrering och administrationspanel kan du också hantera dina volontärer i det här verktyget. En annan snygg funktion är att du kan inrätta och hantera remitteringsprogram. Det är ganska enkelt att logga in och använda tjänsten, men de saknar några funktioner som till exempel en evenemangskalender för extra synlighet.

Få mig registrerad

Wesite: https://secure.getmeregistered.com/
Huvudkontor: Bettendorf, Iowa

I motsats till industristandarden med självbetjäningsverktyg ställer Get Me Registered in händelsen åt dig. Du ger dem den information som krävs och de kommer att konfigurera evenemanget och ge dig tillgång till systemet. Du kan hantera ditt evenemang, volontärer och donationer på den här plattformen. För Get Me Registered är det standard att avgiften skickas vidare till deltagarna om du inte väljer att välja bort och betala den själv. Get Me Registered är ett bra alternativ om du inte känner för att sätta upp evenemanget själv. 

Haku

Webbplats: https://hakusports.com/platform
Huvudkontor: Miami, Florida: Huvudkontor: Miami, Florida

Haku är en allmän evenemangstjänst som riktar sig till alla typer av evenemang, inklusive tävlingar, konferenser och företagsevenemang. De erbjuder ett robust system för att hålla koll på dina deltagare och är stolta över att erbjuda exceptionell support. Du måste begära en offert eller fylla i ett förfrågningsformulär för att få mer information och priser. De riktar sig främst till stora evenemang och erbjuder skräddarsydda lösningar. 

IMAthlete (Enmotive) 

Webbplats: https://go.enmotive.com/imathlete-online-lopp-registreringslösningar
Huvudkontor: Santa Monica, Kalifornien

ImATHLETE är en tjänst för registrering av evenemang som riktar sig till uthållighetsevenemang. Du kan skapa och hantera evenemangsregistrering samt klubbmedlemskap, donationer och volontärer för din lopp. De erbjuder dig också ett anpassat program för återbetalning av avbokning av evenemang som du kan registrera dig för och betala för som en säkerhet om du skulle behöva avbryta ditt evenemang. Du kvittar serviceavgiften till dina deltagare eller väljer att absorbera den. De anger inte priser på sin webbplats, men ger ett exempel på en serviceavgift på 4 dollar för en deltagaravgift på 50 dollar. 

Det är din lopp 

Webbplats: http://www.itsyourrace.com
Huvudkontor: St. Louis, Missouri

It's Your lopp erbjuder lopp arrangörer ett omfattande verktyg för registrering och lopp hantering. De fokuserar också på att optimera systemet för att ansluta till lopp timers, så att allt kan gå smidigt på lopp dagen. Dessutom har de en app för deltagarna där de kan söka upp all lopp information samt följa vänner i lopp samt möjlighet att hantera och distribuera lopp foton. Det är en ganska unik funktion jämfört med andra verktyg. Deras pris ligger i mitten till högt på 1,75 dollar + 6 % per transaktion. 

Lokala lopp 

Webbplats: https://localraces.com/
Huvudkontor: Joplin, Missouri

Genom lopp Dashboard främjar Local Races en tjänst för lopp -arrangörer för att ta emot registreringar och hantera tävlingar. De är också ägare till webbplatsen localraces.com som hjälper idrottare att hitta tävlingar och utmaningar i sitt närområde. Unikheterna i deras verktyg är bl.a. sponsorhantering och beräkning och uppskattning av antalet beställningar av lopp t-shirtar. Det här verktyget är ett bra alternativ för lopp som främst har en lokal publik och som vill vara synliga i ett visst område. 

RaceWire 

Webbplats: https://www.racewire.com/
Huvudkontor: Huvudkontor: Braintree, Massachusetts

RaceWire erbjuder ett heltäckande verktyg för lopp -arrangörer för att hantera evenemang, inklusive registrering och tidtagning. Extra funktioner inkluderar gratis lopp fotodistribution samt nummerlappar om du använder RaceWires egna tidtagningstjänster. Det här alternativet är idealiskt för tävlingar som söker en kombinerad leverantör av registrering och tidtagning. 

RunSignUp 

Webbplats: https://runsignup.com/
Huvudkontor: Huvudkontor: Moorestown, New Jersey

RunSignUp är en av de största och mest framstående registreringsplattformarna i USA. De erbjuder en heltäckande plattform för lopp arrangörer med allt från registreringshantering och insamling av pengar till en app för incheckning på lopp -dagen och virtuella lopp -verktyg för alla typer av uthållighetssporter (inte bara löpartävlingar). Trots att de är en av de största leverantörerna i USA erbjuder de inte valuta- eller språköversättningar för lopp som vill visa sin lopp sida på flera språk. Även om de är ganska dyra är listan över funktioner imponerande, så du kommer troligen inte att missa någon detalj för din lopp om du använder RunSignUp!

RaceRoster 

Webbplats: https://raceroster.com/
Huvudkontor: Huvudkontor: Ontario, Kanada

Kanadensiska RaceRoster är för närvarande den näst största leverantören av registreringshantering i USA. De köptes nyligen av löparskomärket Asics. De erbjuder ett heltäckande verktyg för hantering av lopp , inklusive registrering, lopp dagsappar, insamling av pengar och integrering av tidtagning. De integrerar också med Salesforce, vilket gör att du kan skapa avancerade marknadsföringskampanjer baserade på kunddata. 

RaceEntry 

Webbplats: https://www.raceentry.com/
Huvudkontor: Orem, Utah

RaceEntry erbjuder ett funktionellt verktyg för lopp -arrangörer och marknadsför sig själva som en av de lägsta priserna på marknaden med 1,25 dollar + 4,7 % per registrering (även om vi hittade billigare alternativ!). Det inkluderar registreringsformulär, försäljning av varor, insamling av pengar och mycket mer. Även om de erbjuder responsiva webbplatser och mobilregistrering kan användarvänligheten för deltagarna förbättras. 

Rött podium 

Webbplats: https://www.redpodium.com/
Huvudkontor: Sacramento, Kalifornien

RedPodium är faktiskt den billigaste lösningen på marknaden som vi hittade i den här analysen, med sina 99 cent per registrering plus kortavgifter (som vanligtvis ligger runt 3 %). Detta företag tjänar istället sina intäkter från uppgraderingar inne i systemet. För att till exempel skicka e-post till deltagarna måste du uppgradera till kommunikationscentret och betala 2 cent per e-post. Systemet skiljer sig ganska mycket från andra verktyg i den här listan och påminner mer om ett verktyg för att bygga webbplatser än ett verktyg för registreringsformulär. På det hela taget har det ett modernt utseende och är ganska lätt att använda. 

RacerSignup 

Webbplats: http://www.racersignup.com/contact
Huvudkontor: Clearwater, Florida

RacerSignup är baserat i Florida och erbjuder ett grundläggande registreringsverktyg till ett rimligt pris (6 % av registreringsavgifterna). Funktionerna omfattar hantering av volontärer, anpassade formulär, kuponger med mera. Det här verktyget är gjort för alla typer av löpevenemang men saknar funktioner och den ideala inställningen för tävlingar inom andra sporter. Registreringen och webbplatsen är inte responsiv för mobila enheter så det kan vara ett problem för dina deltagare att registrera sig smidigt på sina telefoner. 

RaceForum 

Webbplats: https://raceforum.com/
Huvudkontor: New York, NY: Huvudkontor: New York, NY

RaceForum är New Yorks populära programvara för hantering av lopp och erbjuder även tidtagning tillsammans med sin partner Split Second Racing. De använder en prisstruktur som baseras på priset på ditt evenemang, vilket gör det mycket dyrt för billigare lopp och mycket billigt för dyra evenemang, jämfört med de allmänna behandlingsavgifterna i branschen. Om du har en hög anmälningsavgift är RaceForum därför ett bra alternativ för dig. 

RaceMenu 

Webbplats: https://www.racemenu.com/#about
Huvudkontor: Boston, Massachusetts

RaceMenu är ett registreringsverktyg med fokus på lokala lopp i Boston och New England. Förutom ett registreringsverktyg med grundläggande funktioner som försäljning av varor, mottagning av donationer och kuponger erbjuder de också en praktisk app för tävlingsdagen arrangör . 

RaceReach 

Webbplats: https://racereach.com
Huvudkontor: Huvudkontor: Raleigh, North Carolina

RaceReach delar upp sin verksamhet i tre grenar: registreringshantering, klubbhantering och registrering av multisportevenemang och turneringar. De har ett flexibelt verktyg som passar de flesta typer av tävlingar och erbjuder grundläggande funktioner som man kan förvänta sig av ett förvaltningssystem på lopp . 

Tävlingar på nätet

Webbplats: https://racesonline.com/directors
Huvudkontor: Charlotte, North Carolina

Races Online erbjuder gratis kalenderlistor och hävdar att det även erbjuder ett gratis registreringsverktyg för arrangörer. Vi kunde inte hitta någon information om priser eller behandlingsavgifter på deras webbplats. 

RaceHub 

Webbplats: https://racehubhq.com/
Huvudkontor: Woodstock, Georgia

RaceHub erbjuder ett omfattande registreringsverktyg för arrangörer, inklusive snygga funktioner för fotodelning och taggning. Det är en enda kontaktpunkt för evenemangsarrangörer, eftersom de också erbjuder en lösning för tidtagning. En kalenderfunktion på lopp finns tillgänglig för deltagare som vill söka efter tävlingar. 

Tempotickets 

Webbplats: https://www.tempotickets.com/
Huvudkontor: Woodbury, Minnesota

Tempotickets är en lokal leverantör av registreringstjänster för tävlingar och ett biljettsystem för konferenser, musikevenemang och festivaler. För lopp -arrangörer erbjuder de även en app och en nummerlapp för lopp -dagen samt ett enkelt incheckningssystem baserat på streckkoder. 

Den drivna 

Webbplats: https://thedriven.net/
Huvudkontor: Huvudkontor: Reno, Nevada

Driven erbjuder två olika plattformar, en för lopp hantering och registrering och en för klubbhantering. Registreringstjänsten lopp har de vanligaste verktygen, inklusive insamling av pengar, försäljning av extrautrustning i kassan, kupongkoder med mera. 

Vi hoppas att detta hjälper dig att välja ett verktyg som passar dig och din lopp. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta kontakta oss.

RaceID finns inte med på den här listan eftersom vi är baserade i Europa, men du får gärna kolla in vår verktyg för evenemangshantering också. Vi har ett kontor i USA och stöder transaktioner i flera valutor, inklusive USD, och har flera kunder i USA.