17 spørsmål løpsarrangører bør vite svaret på - Rapport om deltakerpreferanser 2022

Vi var nysgjerrige på hvilke aspekter som gjør et løp populært og ikke, sett fra deltakernes perspektiv. Spesielt nå som løperne er på vei tilbake etter pandemien, er det interessant å vite hva løpsdeltakere i ulike idretter og land foretrekker. Derfor har vi spurt et tilfeldig utvalg av deltakerne i RaceID Community, og fikk 624 svar på spørsmålene våre. 

Hovedfunn - hva deltakerne ønsker seg i et løp 

  • Hva får løperne til å melde seg på? Vi fant ut at motivasjoner som "løpsopplevelsen", "menneskene du reiser sammen med" og "motivasjon til å trene" var de viktigste grunnene til at idrettsutøvere melder seg på løp. 
  • Hvordan kan du stimulere løperne til å melde seg på tidlig?
  • Det viser seg at den mest effektive måten å få deltakere til å melde seg på tidlig, er å tilby en god Early Bird-rabatt. På en god andreplass kom å ha en tydelig policy og å tilby en skade- og sykeforsikring i kassen.
  • Hvor viktig er premier og premiepenger? De fleste toppidrettsutøvere mener nok at premier er en viktig faktor når de velger hvilket løp de skal melde seg på. Tenk på dette når du planlegger, og prøv å skaffe noen gode premiesponsorer. 
  • Hvorfor kommer ikke deltakerne tilbake til et løp året etter? Det er få som ikke kommer tilbake på grunn av økonomiske årsaker. De viktigste grunnene til at de ikke kommer tilbake, er at de ønsker variasjon fra år til år, eller at de synes at løpet er dårlig organisert. 
  • Hva ønsker deltakerne å spise og drikke under et løp? Sportsdrikk, vann, geler og frukt var de mest populære drivstoffene ved energistasjonene, tett fulgt av barer, tyggegodteri og nøtter. 

... og mye mer i rapporten, som du kan få en gratis få en gratis kopi av

Få et eksemplar av rapporten om deltakerpreferanser for 2022 

Fyll ut opplysningene nedenfor for å få et gratis eksemplar av undersøkelsesrapporten. Når du har sendt inn skjemaet, sender vi deg et eksemplar av rapporten på e-post med en gang (når du fyller ut opplysningene dine, kan du velge om du vil motta nyhetsbrevet for arrangører annenhver uke eller ikke):