Kraften i kunstig intelligens: Trening til løp ble nettopp bedre

Godt nytt år til løpsarrangørene!

Som løpsarrangør ønsker du å ligge i forkant av den teknologiske utviklingen. GPS-klokker har i mange år vært et svært nyttig treningsverktøy for deltakerne. Nå blir det enda bedre. Nå som vi tar steget inn i en ny æra med kunstig intelligens og mulighetene som følger med, er spørsmålet vi ønsker å stille deg: Er du klar til å omfavne fremtiden med tanke på hva AI kan tilby deltakerne dine?

RaceID har alltid hatt som mål å få flere i mål. Når vi nå snart lanserer RaceID Miles, er dette målet innen rekkevidde. I skjæringspunktet mellom teknologi og atletikk vil RaceID Miles, et ekstraordinært AI-drevet digitalt verktøy, revolusjonere løpslandskapet. Det er ikke bare et treningsprogram. Det er et skritt i retning av å gi enkeltpersoner muligheten til å bryte sine egne barrierer. Til å oppnå prestasjoner uten sidestykke.

Et eksempel på et AI-treningsprogram

RaceID Miles er utviklet av RaceID og Svexa. To bransjeledere som er forent i et felles engasjement for å utnytte kraften i dataanalyse og maskinlæring. Dette banebrytende digitale treningsprogrammet er ikke bare avansert, men også fullstendig persontilpasset. Det betyr at det setter den enkeltes fremgang og prestasjoner i sentrum.

Hovedmotivasjonen bak etableringen av RaceID Miles er enkel. Å hjelpe løpesamfunnet med å oppnå mer, løpe raskere og løpe smartere. Å slå personlige rekorder ved å kutte minutter fra løpstidene. Enten det dreier seg om en nybegynner som kutter 10 minutter på 10 km, eller en proff som forbedrer seg med noen få minutter på maraton. Dette ambisiøse målet er ikke bare en drøm. Det er en oppnåelig realitet. RaceID Miles er katalysatoren som driver den enkelte til å nå dette målet.

RaceID Miles er en sammensmelting av vitenskap og motivasjon. Svexas Ellida-algoritmer syntetiserer et vell av data for å levere individuelle anbefalinger. Den bruker historiske data til å bygge din digitale tvilling. Deretter lager den de optimale planene for deg, som deretter justeres på daglig basis. Du kan angi måldato og engasjementsnivå, og planene tilpasser seg livet og utviklingen din. Det handler ikke bare om å løpe et løp. Det handler om å frigjøre menneskets potensial ved hjelp av vitenskap, dataoptimalisering og praktiske løsninger.

Hvorfor bør du som løpsarrangør være begeistret?

Tenk deg at du kan tilby deltakerne et verktøy som vil hjelpe dem til å utmerke seg i løpet. Tenk deg at du kan tilby dem en hel reise mot sitt beste jeg. RaceID Miles forbedrer ikke bare prestasjonene. Det skaper også et fellesskap av motiverte løpere. Fremtidens løp er her, og den drives av kunstig intelligens - er du klar til å vise vei?

Ta kontakt med teamet vårt hvis du vil vite mer!

Med ønske om et spennende og utviklende år!