Kraften hos AI: Nu tar vi loppträningen till en helt ny nivå

Gott nytt år alla lopparrangörer!

Som lopparrangör vill du gärna ligga i framkant när det gäller teknik. GPS-klockor har under många år varit ett mycket användbart träningsverktyg för deltagare. Och nu blir det ännu bättre. När vi nu tar steget in i den nya eran av AI och de möjligheter som följer med, vill vi ställa dig följande fråga: Är du redo att omfamna det som AI kan erbjuda dina deltagare?

RaceID har alltid haft syftet att få fler människor att ta sig i mål. Nu när vi snart lanserar RaceID Miles kommer vi snart att kunna hjälpa ännu fler förverkliga sina lopp-mål. I skärningspunkten mellan teknik och träning kommer RaceID Miles, ett extraordinärt AI-drivet digitalt verktyg, att revolutionera lopp- och löparlandskapet. Det är inte bara ett träningsprogram vi pratar om. Det är ett stort steg framåt för att kunna ge deltagare en riktig möjlighet att uppnå prestationer till en helt annan nivå.

Ett exempel på ett AI-utbildningsprogram

RaceID Miles är ett samarbete mellan RaceID och Svexa. Två branschledare som förenas av ett gemensamt åtagande att utnyttja kraften i dataanalys och maskininlärning. Detta banbrytande digitala träningsprogram är inte bara avancerat utan också helt personanpassat. Det innebär att individuella framsteg och prestationer sätts i främsta rummet.

Den grundläggande motivationen bakom skapandet av RaceID Miles är enkel. Att hjälpa löparkollektivet att prestera mer, springa snabbare och springa smartare. Slå personliga rekord genom att kapa minuter från tävlingstider. Oavsett om det är en nybörjare som sparar 10 minuter i ett 10-kilometerslopp eller en imponerande förbättring på några minuter för ett proffs i ett maratonlopp. Detta ambitiösa mål är inte bara en dröm. Det är en uppnåelig verklighet. RaceID Miles är katalysatorn som driver individer mot denna strävan efter excellens.

RaceID Miles är en sammansmältning av vetenskap och motivation. Svexas Ellida-algoritmer syntetiserar en mängd data för att leverera individanpassade rekommendationer. Den använder historiska data för att bygga din digitala tvilling. Sedan skapar den de optimala planerna för dig, som sedan justeras på daglig basis. Du kan ställa in ditt måldatum och din engagemangsnivå, och planerna anpassas till ditt liv och din utveckling. Det handlar inte bara om att springa ett lopp. Det handlar om att frigöra mänsklig potential genom vetenskap, dataoptimering och praktiska lösningar.

Varför borde du som lopparrangör vara taggad på detta?

Tänk dig att kunna erbjuda dina deltagare ett verktyg som verkligen kommer att hjälpa dem att utmärka sig i din tävling. Tänk dig att erbjuda dem en hel resa mot sitt bästa jag. RaceID Miles förbättrar inte bara prestationen. Det skapar en gemenskap av stärkta och motiverade löpare. Framtidens loppträning är här, och den drivs av AI - är du redo att visa vägen?

Kontakta gärna vårt team om du vill veta mer!

Vi önskar dig ett spännande och transformativt år!