Vi introduserer den nye og forbedrede tidtakingsappen

Revolusjonerende løpsledelse

RaceID har gleden av å kunngjøre lanseringen av den nye versjonen av RaceID Timing-appen, som vil endre alt innen løpsarrangementer. Denne nye versjonen er ikke bare en oppdatering, men en fullstendig overhaling som er utviklet for å forbedre løpsopplevelsen betraktelig.

Se introduksjonsvideoen vår for å se hva det handler om:

 

Gammelt vs. nytt: Et sprang fremover

Sammenlignet med den forrige versjonen har den nye RaceID Timing-appen flere innovative funksjoner og forbedringer:

  1. Forbedret pålitelighet og tilgjengelighet: Vi har bygget om appen fra grunnen av med fokus på pålitelighet, noe som er avgjørende for driften på løpsdagen. Den nye designen har mer lesbar tekst, større knapper, lys- og mørkemodus for synlighet under ulike lysforhold og et intuitivt brukergrensesnitt, noe som gjør den mer brukervennlig enn noensinne for førstegangsbrukere.
  2. Støtte for Android: I tillegg til iOS er den nye appen nå også tilgjengelig for Android-mobiler og -nettbrett, noe som øker rekkevidden vår og sikrer at flere løpsarrangører kan dra nytte av teknologien vår.
  3. Meldingssenter: Det nye meldingssenteret er en enestående funksjon som gjør det mulig for løpsarrangører å sende varsler eller e-poster direkte til deltakerne, noe som sikrer smidig kommunikasjon før, under og etter løpet.
  4. Forbedret brukeropplevelse (UX): Appen har en strømlinjeformet UX-flyt som gir rask tilgang til viktige verktøy, deltakerinformasjon og muligheten til å løse tidskonflikter på en enkel måte.

Finn ut mer om alle de nye funksjonene i vår fullstendige gjennomgang av appen:

Du kan finne ut alt om Timing App-funksjonaliteten i vår kunnskapsbase.

 

Hvorfor velge RaceID Timing App?

For løpsarrangører som ikke har brukt RaceID før, eller som kun er kjent med tradisjonelle tidtakingsmetoder, har RaceID Timing App flere overbevisende fordeler:

  • Kostnadseffektiv: Med en pris på 199 euro per år er det et rimeligere og enklere alternativ til RFID-brikketidtaking, noe som gjør det ideelt for en rekke ulike løpsstørrelser og -typer, blant annet løping, svømming og langrenn.
  • Allsidig og brukervennlig: Appen er utviklet for alt fra små klubbkonkurranser til store arrangementer, og passer både for nystartede løp og etablerte løp som ønsker å effektivisere tidtakingsprosessen.
  • Omfattende RaceID-økosystem: Appen er en del av det bredere RaceID-økosystemet, som omfatter systemer for deltakerregistrering og arrangementsadministrasjon, teknisk støtte og muligheten til å legge til løp raskt i løpskalenderen vår, noe som gir en helhetlig løsning for løpsadministrasjon.

Forenklet prismodell

I tråd med vårt mål om å gjøre løpsorganisering rimelig og tilgjengelig, har vi forenklet prismodellen vår. RaceID Timing-appen er tilgjengelig til en fast pris på 199 euro per år, uten skjulte kostnader.

Fremtiden for tidtaking av løp

Den nye RaceID Timing-appen er et bevis på vårt engasjement for innovasjon og støtte til racingmiljøet. Ved å kombinere forbedret funksjonalitet, brukervennlighet og overkommelige priser er vi sikre på at denne appen vil revolusjonere måten løp organiseres og tidtakes på. Vi inviterer løpsarrangører til å ta i bruk denne nye teknologien og oppleve hvilken forskjell den kan gjøre for arrangementene deres.

Velkommen til fremtidens løpstidtaking med RaceID!


Last ned til Android (mobil og nettbrett) i Play Store

Last ned for iOS (iPhone og iPad) på App Store

Les mer på vår nettside om timing.