Vi introducerar den nya och förbättrade tidtagningsappen!

Revolutionerande tidtagning

Vi på RaceID är glada att äntligen lansera vår nya RaceID tidtagningsapp som förändrar spelreglerna för loppevenemang. Den nya versionen är inte bara en uppdatering utan även ett helt nytt sätt att avsevärt förbättra upplevelsen av att arrangera lopp.

Kika på vår introduktionsvideo:

 

Gammalt kontra nytt: Ett språng framåt

Jämfört med vår tidigare version har den nya RaceID Timing App flera innovativa funktioner och förbättringar:

  1. Förbättrad tillförlitlighet och tillgänglighet: Vi har byggt om appen från grunden och fokuserat på tillförlitlighet som är avgörande för verksamheten under loppdagen. Den nya designen har mer lättläst text, större knappar, ljus- och mörkerläge för synlighet i olika ljusförhållanden och ett intuitivt användargränssnitt, vilket gör den mer användarvänlig än någonsin för förstagångsanvändare.
  2. Stöd för Android: Den nya appen är nu även tillgänglig för Android-mobiler och surfplattor, vilket breddar vår räckvidd och säkerställer att fler lopparangörer kan dra nytta av vår teknik.
  3. Meddelandecenter: Det nya meddelandecentret är en framstående funktion som gör det möjligt för dig som loppsarrangör att skicka notiser eller e-post direkt till deltagarna, vilket säkerställer smidig kommunikation före, under och efter loppet.
  4. Förbättrad användarupplevelse (UX): Appen erbjuder ett UX-flöde som ger snabb åtkomst till viktiga verktyg, deltagarinformation och möjligheten att enkelt lösa tidshanteringen.

Ta reda på allt om de nya funktionerna i vår fullständiga genomgång av appen:

Du kan lära dig allt om funktionerna i tidtagningsappen i vår kunskapsbas.

 

Varför ska du välja RaceID tidtagningsapp?

För lopparrangörer som är nya på RaceID eller som bara känner till traditionella tidtagningsmetoder erbjuder RaceID tidtagninsgsapp flera fördelar:

  • Kostnadseffektiv: Med ett pris på 1995 sek per år är det ett billigare och enklare alternativ till RFID-chiptidtagning, vilket gör det idealiskt för en mängd olika tävlingsstorlekar och typer, inklusive löpning, simning, längdskidåkning med mera.
  • Mångsidig och användarvänlig: Appen är utformad för lopp som sträcker sig från små klubbtävlingar till storskaliga evenemang och passar både nystartade lopp och etablerade lopp som vill effektivisera sin tidtagningsprocess.
  • Omfattande RaceID-ekosystem: Appen är en del av RaceID:s bredare ekosystem som omfattar system för deltagarregistrering och evenemangshantering, teknisk support och möjligheten att snabbt lägga till lopp i vår tävlingskalender, vilket ger en helhetslösning för lopphantering.

Förenklad prissättningsmodell

I linje med vårt uppdrag att göra tävlingsarrangemang prisvärda och tillgängliga har vi förenklat vår prismodell. RaceID tidtagningsapp är tillgänglig till ett fast pris på 1995 sek per år, utan några dolda kostnader.

Framtiden för tidtagning vid tävlingar

Den nya tidtagningsappen är ett bevis på vårt engagemang för innovation och stöd till loppgemenskapen. Genom att kombinera förbättrad funktionalitet, användarvänlighet och prisvärdhet är vi övertygade om att den här appen kommer att revolutionera hur lopp arrangeras och tidtas. Vi uppmanar loppsarrangörer att anamma den nya tekniken och uppleva vilken skillnad den kan göra för deras evenemang.

Välkommen till framtidens tidtagning med RaceID!


Ladda ner för Android (mobil och surfplatta) i Play Store

Ladda ner för iOS (iPhone och iPad) på App Store

Läs mer på vår hemsida om tidtagning.