Hvordan bytter jeg registreringsplattform til RaceID? En sjekkliste

I denne artikkelen beskriver vi hva du må gjøre for å bytte registreringsplattform til RaceID. Det er en enkel sjekkliste med bare 6 trinn!

Trinn 1. Opprett en RaceID-administratorkonto

Kom i gang ved å opprette en RaceID SuperAdmin-konto. Alt som kreves er en e-postadresse. Du må også velge et passende passord. Du kan opprette en konto direkte. 

Trinn 2. Opprett et løp og legg til en distanse

Når du er logget inn med den nye påloggingsinformasjonen din, kan du gå videre og opprette løpet ditt. Du kan se denne videoen der Hector setter opp et løp på bare 5 minutter! Det er ingen grenser for hvor mange løp du kan opprette eller kopiere. Det er også mange måter å tilpasse løpet på. Hvis du vil vite mer om de ulike funksjonene og alternativene, kan du bla gjennom vår SuperAdmins kunnskapsbase og finne ut mer om funksjonene i RaceID Admin.

Trinn 3. Send løpet til godkjenning

Vi kontrollerer alle løp som legges til i RaceID for å sikre at de har riktig informasjon og er egnet for publisering på nettstedet vårt. Gi oss en arbeidsdag til å godkjenne løpet ditt.

Trinn 4. Publiser løpet ditt

Når vi har godkjent løpet ditt, kan du publisere det! Dette gjøres ved å klikke på "Publiser"-knappen øverst til høyre på løpssiden. Slå den av og på for å gjøre den synlig for RaceID-medlemmer og potensielle deltakere på RaceID.com.

Trinn 5. Åpne registreringen

Enda en enkel funksjon! Med ett klikk kan du nå slå på registrering. Det betyr at alle som kommer til løpssiden din på RaceID.com, kan gå inn og melde seg på løpet ditt! Eller du kan automatisere påmeldingen slik at den åpnes på en dato og et klokkeslett som passer best for deg!

Trinn 6. Kopier lenken til løpssiden til nettstedet ditt og andre steder.

Nå ser løpet ditt flott ut på RaceID.com - men du må lenke til det! Bruk den unike URL-adressen til raceid.com på nettsiden, i nyhetsbrevene og i all markedsføring. Legg den inn i knapper og oppfordre deltakerne til å laste ned RaceID-appen for å få den komplette RaceID-opplevelsen.

Så det var det! Enkelt, ikke sant? Vi anbefaler at du setter av litt tid til å venne deg til det nye systemet - men egentlig kan alt gjøres på bare noen få minutter av din egen tid. Kom i gang i dag!

Valgfritt ekstrautstyr: 

Importer en startliste

Noen ganger ønsker du å bytte registreringsplattform midt i sesongen. Det skjønner vi! Vi har gjort det superenkelt å importere din nåværende startliste til vår plattform. Bare last ned malarket og formater deltakeropplysningene dine riktig før du importerer dem på nytt. Voila!

Last ned RaceID Timing-appen

Med RaceID Timing-appen kan du administrere løpet ditt fra lommen når du er logget inn (med samme påloggingsinformasjon). Du kan sende varsler eller e-poster til deltakerne og bruke tidtakingsfunksjonaliteten til å starte løpet og ta tiden på alle deltakerne etter hvert som de ankommer sjekkpunktene eller kommer i mål. Hvis du vil vite mer om RaceId Timing-appen, og finne ut om den passer for ditt løp, kan du kan du lese denne artikkelen.