Hur byter jag registreringsplattform till RaceID? En checklista

I den här artikeln beskriver vi vad du behöver göra för att byta registreringsplattform till RaceID. Det är en enkel checklista med bara 6 steg!

Steg 1. Skapa ett RaceID-administratörskonto

Kom igång genom att skapa ett RaceID SuperAdmin-konto. Allt som krävs är en e-postadress. Du måste också välja ett lämpligt lösenord. Du kan skapa ett konto direkt. 

Steg 2. Skapa en lopp och lägg till ett avstånd

När du har loggat in med dina nya inloggningsuppgifter kan du skapa din lopp. Du kan titta på den här videon där Hector skapar en lopp på bara 5 minuter! Det finns ingen gräns för hur många lopp du kan skapa eller duplicera. Det finns många sätt att anpassa din lopp också. Om du vill veta mer om olika funktioner och alternativ kan du bläddra i vår SuperAdmin kunskapsbas och upptäcka RaceID Admin-funktioner i mer detalj.

Steg 3. Skicka din lopp för godkännande

Vi kontrollerar varje lopp som läggs till på RaceID för att se till att den innehåller rätt information och är lämplig för publicering på vår webbplats. Vänligen ge oss en arbetsdag för att godkänna din lopp.

Steg 4. Publicera din lopp

När vi har godkänt din lopp kan du publicera den! Det gör du genom att klicka på knappen "Publish" högst upp till höger på sidan lopp . Slå på och av den för att den ska kunna ses av RaceID-medlemmar och potentiella deltagare på RaceID.com.

Steg 5. Öppna registreringen

Ännu en enkel! Med ett klick kan du nu slå på registrering. Det innebär att alla som kommer till din lopp -sida på RaceID.com kan gå in och registrera sig på din lopp! Eller så kan du automatisera registreringarna så att de öppnas vid ett datum och en tid som passar dig bäst!

Steg 6. Kopiera lopp Sidlänk till din webbplats och på andra ställen.

Nu ser din lopp bra ut på RaceID.com - men du måste länka till den! På din webbsida, i dina nyhetsbrev och i all din marknadsföring använder du den unika URL:en till raceid.com. Inbädda den i knappar och uppmana dina deltagare att ladda ner RaceID-appen för att få en komplett RaceID-deltagarupplevelse.

Så det är det! Enkelt, eller hur? Vi rekommenderar att du avsätter lite tid för att vänja dig vid det nya systemet - men allt kan göras på bara några minuter. Kom igång idag!

Extrautrustning som tillval: 

Importera en startlista

Ibland vill du byta registreringsplattform mitt under säsongen. Det förstår vi! Vi har gjort det superenkelt att importera din nuvarande startlista till vår plattform. Det är bara att ladda ner mallbladet och formatera dina deltagardata korrekt innan du importerar dem igen. Voila!

Ladda ner RaceID Timing-appen

Med appen RaceID Timing kan du, när du är inloggad (med samma inloggningsuppgifter), hantera din lopp från din ficka. Du kan skicka meddelanden eller e-postmeddelanden till dina deltagare och använda tidtagningsfunktionen för att starta lopp och ta tid på alla dina deltagare när de anländer till kontrollpunkterna eller målet. Om du vill veta mer om RaceId Timing-appen och ta reda på om den passar bra för din lopp - se den här artikeln.