Å melde seg på et arrangement kan oppleves som en risiko for mange deltakere. Vil jeg være i god nok form? Hva om jeg blir skadet? Hva om jeg blir syk på løpsdagen?

Når en deltaker er i ferd med å trykke på "Registrer deg", vil du vel at vedkommende skal føle seg trygg og spent? Det er her Refunderbar booking kommer godt med.

SIKKERHET FOR
DINE RACERE

SIKKERHET FOR LØPERNE DINE SIKKERHET FOR LØPERNE DINE

SIKKERHET FOR
DINE RACERE

Når du har samlet inn alle deltakernes data, kan du koble dem til det tidtakingssystemet du ønsker. RFID-utstyr er tungt og vanskelig å flytte rundt på, så det er som regel bedre for både lommeboken og miljøet å holde disse tjenestene lokalt.

Det er enkelt å eksportere data fra RaceID-administrasjonssystemet, og du kan importere dem eller sende dem til tidtakingsleverandøren. Vi støtter også automatisk dataoverføring via API-tilkobling til flere av de populære leverandørene av RFID-brikketidtaking. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for noe - RaceID og tidtakingsleverandøren tar seg av alt.

La deltakerne melde seg på uten å være i tvil. Med Refunderbar booking kan utøverne bestille tidlig uten bekymringer, og du kan fylle opp arrangementet tidligere i sesongen.

Refunderbare reservasjonsbeløp:

  • Skade
  • Sykdom
  • Ekstra Covd-19-beskyttelse

Gi deg selv ro i sjelen og slipp å forholde deg til refusjoner.

RaceID og vår samarbeidspartner Refund Protect tar seg av alt oppsett, utbetalinger og skadebehandling for forsikringen. Du gjennomfører arrangementet ditt, og vi tar oss av administrasjonen.

Gi deltakerne trygghet og konverter flere registreringer tidligere.

20-50 % av deltakerne legger til Refunderbar bestilling

Spesielt i disse tider, mens vi kommer oss etter pandemien, trenger vi sikkerhet. Spesielt når vi bestiller billetter eller registrerer oss til arrangementer med hundrevis eller tusenvis av deltakere. Sørg for at du aktiverer Refunderbar booking for arrangementet ditt i dag!

Vil du opprette et løp med
Refunderbar booking på RaceID?

Det kan ikke bli enklere: Bare logg inn på RaceID
Timing, så har du det.