Att anmäla sig till ett evenemang kan ses som en risk för många deltagare. Kommer jag att vara i tillräckligt bra form? Vad händer om jag skadar mig? Vad händer om jag blir sjuk på lopp dagen?

När en deltagare är på väg att trycka på "Registrera dig" vill du att de ska känna sig trygga och förväntansfulla, eller hur? Det är här återbetalningsbara bokningar kommer till nytta.

SÄKERHET FÖR
DINA TÄVLANDE

SÄKERHET FÖR DINA TÄVLANDE SÄKERHET FÖR DINA TÄVLANDE

SÄKERHET FÖR
DINA TÄVLANDE

Du kan även koppla din RaceID data till valfritt tidtagningssystem. Rfid-utrustning är tung och krånglig att flytta runt, så det är vanligtvis bättre både för din plånbok och miljön att hålla dessa tjänster lokala. Det är enkelt att exportera data från RaceID Admin. Du kan importera det eller skicka det till din tidtagningsleverantör. Vi stöder även automatisk dataöverföring via API-anslutning till flera av de populära rfid-chiptimingsleverantörerna. Det betyder att du inte behöver oroa dig för någonting – RaceID och tidtagningsföretaget sköter allt.

Det är enkelt att exportera data från RaceID-administratörssystemet, och du kan importera det eller skicka det till din tidtagningsleverantör. Vi stöder även automatisk dataöverföring via API-anslutning till flera av de populära rfid-chiptimingsleverantörerna. Det betyder att du inte behöver oroa dig för någonting – RaceID och tidtagningsföretaget sköter allt

Låt deltagarna anmäla sig utan tvekan. Med återbetalningsbara bokningar kan dina idrottare boka tidigt utan bekymmer och du kan fylla ditt evenemang tidigare under säsongen.

Återbetalningsbara bokningsavgifter:

  • Skada
  • Sjukdom
  • Extra Covd-19-skydd

Ge dig själv sinnesro och undvik att hantera återbetalningar

RaceID och vår partner Refund Protect tar hand om alla upplägg, betalningar och skadehantering för försäkringen. Du gör ditt event och vi sköter administrationen.

Erbjud säkerhet till dina deltagare och konvertera fler registreringar tidigare.

20-50% av deltagarna lägger till Återbetalningsbar bokning

Särskilt dessa tider, medan vi återhämtar oss från pandemin, behöver vi säkerhet. Speciellt när vi bokar biljetter eller anmäler oss till evenemang med hundratals eller tusentals människor som deltar. Se till att du aktiverar återbetalningsbar bokning för ditt evenemang idag!

Vill du skapa en lopp med
Refundable Booking på RaceID?

Det kan inte bli smidigare: logga bara in på RaceID
Timing och du har.