Med RaceID Spectate kan du oppleve et utendørsarrangement som aldri før og spare deg selv for mye tid, penger og problemer som løpsarrangør. Det er en enkel måte for tilskuere og deltakere å spore deltakere via GPS-soner rundt løypen.

 

Har du noen gang mistet en løper i løypen? Eller slitt med å få tilskuere til å bli værende og klage over at de ikke ser noen i løypen på flere timer? Den analoge teknologien i utendørsarrangementer kan virkelig skape problemer for løpsarrangører. Men det som er bra, er at den tiden snart er forbi. RaceID Spectate tar løpsopplevelsen for deg, tilskuerne og deltakerne til et helt nytt, høyteknologisk nivå. Ved å kombinere GPS-teknologi med sosial oppkobling for alle som er til stede på løpsdagen, kan vi tilby en morsommere, mer interaktiv og tryggere opplevelse. Velkommen til fremtidens racing.

GPS-sporing for arrangører

I takt med at GPS-teknologien utvikler seg raskt, mobildekningen blir stadig mer pålitelig og wearables (smartklokker) blir stadig mer vanlig i idrettsmiljøet, kan vi utvikle bruken av GPS-sporing på løpsdagen. 

Det er enkelt: Opprett et GPX-kart over løpsruten, last det opp til RaceID-administratorkontoen din, og be deltakerne om å bli med i løpet og dele posisjonene sine med tilskuerne! 

På løpsdagen må deltakerne ha lastet ned og aktivert RaceID-appen på en enhet de har med seg (dette kan være en Apple Watch eller en smarttelefon). Få mer informasjon om tilskuer- og deltakeropplevelsen her

RaceID Spectate - for tilskuere

Riktig GPS-sporing vil gjøre utholdenhetsløp morsommere for tilskuerne. Hvis du noen gang har overvært et utendørsarrangement live, vet du at det er vanskelig å finne riktig sted, vente i timevis, og alt dette bare for å se dine kjære suse forbi i ca. 2 sekunder! 

 

Med RaceID Spectate kan fans, venner og familie laste ned RaceID-appen, velge løperne de vil følge, og se hver eneste bevegelse langs løypen. Se mellomtider, gjennomsnittsfart, plassering og sluttresultat. Du kan velge opptil 10 løpere å se per løp. 

 

Uansett om det er i løypa eller i sofaen på et annet kontinent, vil støtte og oppfølging av familie og venner i utholdenhetsløp aldri bli det samme.

RaceID Spectate - for deltakere

GPS-tidtaking på løpsdagen gir også deltakerne en ny opplevelse og en unik måte å holde kontakten med støttespillere og løpsorganisasjonen på, i tillegg til å få informasjon om egne prestasjoner. 

 

Som løper vil du være i stand til å holde deg oppdatert på informasjon før løpet. Vær aldri i tvil om når du må være klar og hva du må gjøre før du kommer til startstreken. 

 

Under løpet kan du, hvis du vil, holde deg informert om posisjonen din, tempoet ditt og medløpernes prestasjoner bare ved å sjekke klokken eller smarttelefonen din!

 

Etter løpet kan du få resultatene dine umiddelbart og analysere prestasjonene dine i RaceID-appen. Følg dine nye venner og konkurrenter, og følg med på deres fremtidige resultater. Se og samle alle løpsdataene og resultatene dine på ett sted.

 

 

Vær oppmerksom på at RaceID Spectate fortsatt er i betamodus. Hvis du ønsker å prøve det på ditt arrangement, kan du registrere deg her: