Förbättra upplevelsen för dina deltagare

RaceID-appen på skärmarna
Du kan inte bara tänka på lopp dagsupplevelsen. Allt börjar när deltagarna registrerar sig och engagerar sig i dig och ditt varumärke på nätet. Håll koll på deras digitala lopp resa:

  • Gör det enkelt att anmäla sig. Ge dina deltagare ett imponerande enkelt sätt att registrera sig, både online och i appen.

  • Se professionell ut. Visa upp en professionell bild av din lopp och ditt varumärke med hjälp av RaceID:s estetiska och intuitiva gränssnitt.

  • Kommunicera mera! Inget är viktigare än att ge rätt information vid rätt tidpunkt. Skicka eller schemalägg e-postmeddelanden och push-notiser, eller automatisera till och med hela ditt kommunikationsflöde med RaceID och Zapier.
Gratis

Lägg mindre tid på administration och mer tid på det viktiga!

Vi vill hjälpa dig att skapa enastående upplevelser för dina deltagare. Det kan bara ske om du har tillräckligt med tid och energi för att planera och göra din lopp dag speciell.


Automatisera så mycket av din digitala admin börda som du kan så att du kan fokusera på det som är viktigt. Med RaceID kan du:✓ Skapa din lopp-sida snabbt och sätt ditt registreringsflöde på autopilot.


✓ Minska tiden för deltagarstöd tack vare deltagarnas självbetjäning.


✓ Plus, automatisera kommunikation, håll koll på intäkter, skapa rapporter och mycket mer.

STUDIO
Minska den administrativa tiden med 80 %.
Se hur arrangören Ryan gick tillväga.
STUDIO
Fullständig demo
Upptäck vårt eventhanteringssystem!

Öka intäkterna för ditt lopp

Gratis
Affärsmodellen för lopp är inte den enklaste, det vet vi. Som arrangör måste du täcka stora kostnader i förväg och du vet inte alltid hur mycket eller när du kommer att få avkastning på dina investeringar från anmälningsavgifterna. Vi kan hjälpa dig genom att säkra en så stor del av dessa intäkter så tidigt som möjligt under säsongen.

  • Lägg till en återbetalningsbar bokningsförsäkring i din anmälan - det har visat sig vara ett sätt att säkra tidigare anmälningar.

  • Sälj extrafunktioner i kassan - erbjud varor, lägg till måltider, transport eller andra saker i registreringen.

  • Erbjud Racefox - en app med coaching och träningsplaner för att göra dina tävlande redo. Du får betalt för varje köp!
Upptäck mer: se hur RaceID-appen kan göra skillnad för dig och dina deltagare.
Gratis

Är du redan övertygad om att RaceID är något för dig?
Då kan du börja!

Är du fortfarande inte riktigt där än? Gå djupare och ta reda på om RaceID passar bra för din lopp genom att läsa dessa artiklar i Learning Center.

Börja med ett gratis testkonto