RaceID Timing App låter dig ta RaceID Event Management-plattformen ett steg längre genom att använda iOS-appen för att hantera tidtagning och resultat på loppdagen. Det enda du behöver är din iPhone eller iPad – logga in och kom åt hela din startlista, hantera tidtagningsflödet, och se resultat. 

 

RaceID Timing är en digitaliserad version av manuell tidtagning. Du klickar på deltagare när de passerar en mellantid eller mållinjen, och systemet uppdaterar automatiskt resultat i realtid i RaceIDs deltagarapp och på hemsidan så att åskådarna kan följa loppet meter för meter. Appen är perfekt för lopp med mindre än 300 deltagare. 

 

Fördelar med att använda RaceID Timing: 

 

  • Enkelt och proffsigt med endast din telefon 
  • Spara pengar på tidtagningsutrustning 
  • Behåll allt i ett system: anmälan till resultat

 

Är Timing App rätt för din lopp? Ta reda på det här!

 

Skapa ett konto och prova appen själv:

ENKELT

Appen RaceID Timing är sömlöst kopplad till RaceID-ekosystemet. Du behöver inte bry dig om excellistor eller problem med dataöverföringar.

SÄKERT

Dålig koppling någonstans i Norrlands avlägsna skogar? Oroa dig inte, data sparas lokalt på din enhet och laddas upp när du når en stabil 3G/4G- eller wifi-anslutning.

LIVE-RESULTAT

Åskådare kan följa loppet, mellantid för mellantid, eftersom liveresultat uppdateras direkt på din RaceID-loppsida och RaceID-appen.

FULL KONTROLL

Ställ in DNS innan du börjar. Redigera tider under loppet. Byt tider på deltagare om du råkat göra ett misstag.

Vill du ha mer information?

Utforska först avsnittet TIMING i RaceID:s utbildningscenter för att få mer information om hur App Timing fungerar och om det är rätt lösning för din lopp.

För en detaljerad handledning om hur man använder RaceID Timing App, besök den RaceID:s kunskapsbas

TESTA NU

Skapa ett konto på arrangör för att kolla in systemet
och testa RaceID Timing för ditt lopp utan kostnad.