Om EcoTrail

Ecotrail är ett trail-lopp som äger rum i norra delen av Stockholm. Deltagarna kan välja mellan olika distanser; 700 m för de yngsta och upp till 80 km för de modigaste ultralöparna. Banan går genom de bästa delarna av Stockholms gröna natur och parker och bjuder in dig att uppleva allt från skärgården och tekniska single-track-stigar till landsbygd, stad och kända sevärdheter. 

RaceID och EcoTrail

RaceID och Ecotrail Stockholm har varit partners i flera år, och RaceID har kunnat bidra både genom att förenkla det administrativa arbetet och att öka antalet deltagare. 

Tillväxt och nya deltagare 

När vi jämförde registreringsdata från året innan Ecotrail började samarbeta med RaceID med det år vi inledde vårt samarbete kunde vi se en betydande effekt:

  • En ökning av antalet deltagare med 79 % jämfört med föregående år.
  • 750 ytterligare tävlande som anmälde sig
  • Internationell expansion, med deltagare från 35 olika länder

Ecotrails marknadsföringsinsatser har utan tvekan spelat en roll för denna tillväxt. Att deras lopp kunde registreras på webben och i appen via RaceID Community, vilket gjorde det möjligt för dem att nå och rekrytera fler nya deltagare, bidrog dock också i hög grad till detta resultat.

Robin , tävlingsledare för Ecotrail, säger följande:

"Vi är mycket nöjda med RaceID - registreringen av våra löpare går snabbt och smidigt, supporten är bra för både oss och våra deltagare, och vi sparar tid med automatiska betalningar och effektiv administration. Vi har ett nära samarbete med RaceID-teamet och uppskattar den kontinuerliga utvecklingen och de nya funktionerna som ständigt förbättrar lösningen."

Om du vill veta mer om Ecotrail kan du besöka följande webbplats deras webbplatseller gå till deras RaceID-registreringssida.