En vanlig anledning för deltagare att anmäla sig till lopp är att få motivation till att träna. Ungefär en tredjedel av deltagarna uppgav att deras främsta drivkraft för att anmäla sig till lopp är att få en kontinuerligtet i träningen och få motivation att träna (från RaceID:s deltagarenkät).

Med Racefox smarta teknik kan du ge dina deltagare ett sätt att träna bättre inför ditt lopp. I ett partnerskap med RaceID finns Racefox som ett alternativ i kassan när deltagarna registrerar sig för ett lopp. Kryssa i en ruta så kommer det upp i din anmälan!

ÖKA DINA INTÄKTER PÅ

racefox-appen racefox-appen

Öka dina intäkter

För varje Racefox-prenumeration som köps genom din loppanmälan får du 100 SEK i kickback!

För varje Racefox-prenumeration som köps genom din loppanmälan får du 100 SEK i kickback!

Hur fungerar Racefox?

Genom att följa dina rörelser och din ansträngning i realtid hjälper den virtuella coachen dig att springa längre och snabbare och samtidigt hålla dig skadefri. Racefox maximerar din ansträngning och återhämtning och anpassar din träning för att ta dig till din fulla potential så snabbt som möjligt.

Racefox fungerar för löpning och längdskidåkning. 

För att använda Racefox tar du på dig ett pulsband som också innehåller en accelerator, du laddar ner Racefox-appen på din telefon och ansluter bandet via bluetooth. Sätt på dig hörlurarna och börja bara springa eller välj ett fördefinierat träningspass. Racefox vägleder dig genom din löpning (eller skidåkning) genom att tala om vilket tempo du ska hålla, korrigera din teknik, ge dig övningar och tips för att förbättra din löp- eller skidteknik. Du kan också följa träningsplaner för specifika mål, där Racefox-tränaren sammanställer en personlig plan enligt din nuvarande konditionsnivå och dina ambitioner.

 

Vad är fördelarna med Racefox för mig som lopparrangör?

1. Du kan öka dina loppintäkter med ett klick - inget annat krävs från din sida, alternativet visas i registreringsflödet efter ditt anmälningsformulär och anpassade fält.

2. Du erbjuder dina deltagare ett bättre sätt att träna, vilket ger dem en chans att dyka upp i sin bästa form på loppdagen - förväntansfulla och skadefria.

3. Du hjälper till att skapa en unik loppresa och upplevelse för dina deltagare genom att träna med en plan och en "coach", till ett överkomligt pris.

Hur aktiverar jag Racefox i min RaceID-anmälan?

I distansinställningar navigerar du till steget "Additional" (Tillägg) och aktiverar alternativet "Racefox option". Gå sedan till fliken "Racefox" som visas i listan och se till att kryssrutan "Inkludera Racefox i distansregistreringen" är markerad. Så enkelt är det! 

Hitta mer information om Racefox på den officiella hemsidan racefox.com.

Vill du skapa en ny lopp med
Racefox på RaceID?

Det kan inte bli smidigare: logga bara in på RaceID
Timing och du har.