5 τρόποι για να έχετε περισσότερες οργανικές επισκέψεις στη σελίδα διοργάνωση

Πιθανόν να έχετε ακούσει κάποια στιγμή για το SEO και ότι πρέπει να το σκεφτείτε για να βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα διοργάνωση ή η ιστοσελίδα της εκδήλωσής σας θα έχει ορατότητα στο διαδίκτυο. Είναι ένα σημαντικό κανάλι επειδή είναι δωρεάν, και κάνοντας μόνο 5 μικρές προσαρμογές, μπορείτε να φτάσετε πολύ μακριά και να σας ανακαλύψουν όταν οι άνθρωποι αναζητούν στο Google σχετικούς όρους αναζήτησης που έχουν να κάνουν με αγώνες στο άθλημά σας, εκδηλώσεις στην περιοχή σας ή το όνομά σας διοργάνωση . 

Τι είναι το SEO και γιατί πρέπει να σας ενδιαφέρει ως διοργανωτής διοργάνωση ;

Το SEO σημαίνει Search Engine Optimization (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης) και η πρακτική αυτή περιστρέφεται γύρω από τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας ώστε να κατατάσσεται εύκολα και ψηλά στις μηχανές αναζήτησης. Δεδομένου ότι η Google είναι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης στον δυτικό κόσμο, συνήθως επικεντρώνεται σε αυτή τη μηχανή αναζήτησης. Βασικά, προσπαθείτε να κάνετε τη Google να καταλάβει τον ιστότοπό σας και πόσο σπουδαίος είναι, και με αυτόν τον τρόπο, η Google θα ξέρει να εμφανίζει τον ιστότοπό σας στα αποτελέσματα αναζήτησης, επειδή βοηθά τους ανθρώπους να απαντήσουν στα ερωτήματά τους (ερωτήσεις που πληκτρολογούν στο Google). 

Όσο πιο ψηλά μπορείτε να καταταγείτε στο google, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα ανακαλύψουν τον ιστότοπό σας διοργάνωση , τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα ενδιαφερθούν για το διοργάνωση, και τέλος, περισσότεροι συμμετέχοντες θα εγγραφούν στο διοργάνωση! 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το SEO για να κάνετε την ιστοσελίδα σας διοργάνωση να καταταγεί υψηλότερα

Δεν είναι τόσο δύσκολο να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να γίνει κατανοητός από τη Google και τα οφέλη αξίζουν την προσπάθεια. Εδώ είναι οι 5 συμβουλές μου για τα στοιχήματα ώστε ο ιστότοπός σας διοργάνωση να καταταγεί υψηλότερα: 

1.Προσθέστε σχετικό και δομημένο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας διοργάνωση

Αυτό το σημείο αφορά ουσιαστικά την κοινή λογική. Όταν γράφετε το κείμενο για τον ιστότοπό σας, βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο είναι τοποθετημένο με τρόπο που να έχει νόημα για τους συμμετέχοντες. Διαρθρώστε το περιεχόμενο σε διαφορετικές σελίδες και σε ένα μενού και χωρίστε το περιεχόμενο σε κατηγορίες. Το πιο σημαντικό εδώείναι ότι κάθε συμμετέχων μπορεί εύκολα να βρει τις πληροφορίες που αναζητά. Εάν προσφέρετε διαφορετικές αποστάσεις, σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα για κάθε απόσταση. Ίσως, χρειάζεστε επίσης μια ενότητα για την προετοιμασία διοργάνωση , με σελίδες για την τοποθεσία, πώς οι άνθρωποι μπορούν να βρουν κατάλυμα, πώς μπορούν να ταξιδέψουν στο διοργάνωση κ.λπ.

Σε κάθε σελίδα, βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε μία επικεφαλίδα "H1" ή "Heading 1", όχι περισσότερες από 1. Εκτός από τον τίτλο της σελίδας, αυτό είναι το κύριο θέμα και είναι σημαντικό αυτή η επικεφαλίδα να είναι κατηγοριοποιημένη ως H1. Εάν έχετε υποκεφαλίδες, χαρακτηρίστε τις ως H2 κ.λπ. Εάν χρησιμοποιείτε wordpress, μπορείτε συνήθως να επιλέξετε τον τύπο της επικεφαλίδας στον οπτικό επεξεργαστή:


Προσπαθήστε να κάνετε τις επικεφαλίδες H1 όσο το δυνατόν πιο περιγραφικές. Για παράδειγμα, αν η εκδήλωσή σας είναι ο Μαραθώνιος του Μαϊάμι Μπιτς, γράψτε "Πώς να οδηγήσετε στον Μαραθώνιο του Μαϊάμι Μπιτς" αντί για "Οδηγίες οδήγησης".

2.Δημιουργήστε συνδέσμους εντός του ιστοτόπου σας 

Μια καλή συμβουλή, η οποία είναι χρήσιμη τόσο για τη Google όσο και για τους συμμετέχοντες, είναι να προσθέσετε πολλούς συνδέσμους εντός κειμένου σε κάθε σελίδα, που παραπέμπουν σε άλλες σελίδες του ιστότοπού σας διοργάνωση , όπως ακριβώς έκανα εγώ. εδώ. Έτσι θα δημιουργήσετε έναν ιστό συνδέσμων μέσα στη δομή του ιστού σας, που βοηθάει τη Google να κατανοήσει τον ιστότοπό σας και να μπορεί να κατανοήσει ευκολότερα το περιεχόμενο.

3. Αναζητήστε τρόπους για να αποκτήσετε "Backlinks" 

Προσπαθήστε να πείσετε άλλους ιστότοπους να συνδέσουν τον ιστότοπό σας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε με πολλούς τρόπους: δημιουργώντας περιεχόμενο που μπορείτε να μοιραστείτε, κάνοντας συνεργασίες με τους χορηγούς σας ή κάνοντας κάποια δουλειά δημοσίων σχέσεων και βάζοντας περιοδικά και εφημερίδες να γράψουν για εσάς και να παραπέμψουν στον ιστότοπο της εκδήλωσής σας. 

Μια ιδέα είναι να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στον δικό σας ιστότοπο από τα ημερολόγια διοργάνωση στα οποία συμμετέχετε. Συνήθως σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα κουμπί ή να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο κείμενο περιγραφής. (Προσθέστε το διοργάνωση σας στο ημερολόγιο RaceID και συμπεριλάβετε τον backlink σας!)

Ο λόγος που θέλετε να το κάνετε αυτό είναι για να δείξετε στη Google ότι ο ιστότοπός σας είναι δημοφιλής. Εάν άλλοι άνθρωποι αναφέρονται στον ιστότοπό σας, αυτό σημαίνει ότι το περιεχόμενο είναι χρήσιμο και αξιοσέβαστο. 

4. Βεβαιωθείτε ότι η δομή των συνδέσμων σας έχει νόημα

Η εμφάνιση των συνδέσμων ή των διευθύνσεων URL του ιστοτόπου σας είναι σημαντική. Είναι σημαντικό να έχετε μια δομή στην όλη λογική των συνδέσμων. Για παράδειγμα, για κάθε κύρια σελίδα του μενού, θα πρέπει να έχετε υποσελίδες και στις διευθύνσεις URL των υποσελίδων, το όνομα της κύριας σελίδας θα πρέπει να βρίσκεται στη διαδρομή. Για παράδειγμα:

Έχετε μια σελίδα που ονομάζεται "διοργάνωση Πληροφορίες" με 3 υποσελίδες: διοργάνωση Τότε, οι διευθύνσεις URL θα πρέπει να μοιάζουν με τις εξής: Χάρτης, Οδηγίες και Διαμονή:

διοργάνωση-πληροφορίες/διοργάνωση-χάρτης

myracewebsite.com/διοργάνωση-πληροφορίες/οδηγίες

myracewebsite.com/διοργάνωση-πληροφορίες/διαμονή

Η βασική ιδέα είναι να δημιουργήσετε μια έξυπνη δομή και να τοποθετήσετε όλες τις κατηγορίες έτσι ώστε να έχουν νόημα. Δημιουργήστε μία και μείνετε σε αυτήν. 

5. Γράψτε τίτλους και περιγραφές Meta

Βλέπω τόσους πολλούς ιστότοπους διοργάνωση που δεν έχουν ολοκληρώσει αυτό το βήμα και μου ραγίζει την καρδιά, επειδή κάνει τεράστια διαφορά όχι μόνο στο SEO αλλά και στο πώς φαίνονται οι προεπισκοπήσεις συνδέσμων όταν οι άνθρωποι μοιράζονται τον ιστότοπό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε μηνύματα. 

Οι μετα-τίτλοι και οι μετα-περιγραφές είναι ένα κομμάτι κειμένου που δεν είναι ποτέ ορατό απευθείας στον ιστότοπό σας, αλλά μόνο μέρος του κώδικα που βρίσκεται από κάτω. Η Google μπορεί να διαβάσει αυτές τις πληροφορίες και τις χρησιμοποιεί ως το κύριο απόσπασμα για να τις εμφανίσει στους χρήστες στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ακολουθεί ένα παράδειγμα του πώς εμφανίζεται αυτή η προεπισκόπηση του ιστότοπου όταν το μοιράζομαι στο slack (παρόμοια σε μηνύματα ή σε οποιαδήποτε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης): 

Αν χρησιμοποιείτε WordPress, μπορείτε να προσθέσετε μεταδεδομένα σε όλες τις σελίδες σας, αν απλά κατεβάσετε το πρόσθετο Yoast SEO. Η δωρεάν έκδοση είναι μια χαρά, και μόλις το εγκαταστήσετε, μπορείτε να προσθέσετε μετα-τίτλους και περιγραφές σε κάθε σελίδα, απλά μετακινηθείτε λίγο προς τα κάτω για να βρείτε αυτό το τμήμα:

Προσθέστε έναν τίτλο Meta (τίτλος SEO) και προσπαθήστε να τον κρατήσετε σε 60 χαρακτήρες το πολύ (συμπεριλαμβανομένων των κενών). Οι περιγραφές Meta μπορούν να είναι λίγο μεγαλύτερες, προσπαθήστε να τις κρατήσετε μεταξύ 140-160 χαρακτήρων. 

Ελπίζω αυτός ο οδηγός να σας βοηθήσει και ενημερώστε με αν έχετε ερωτήσεις, καθώς θα χαρώ να σας βοηθήσω. Να θυμάστε πάντως ότι για την εργασία SEO πρέπει να έχετε υπομονή. Οι αλλαγές στον ιστότοπό σας μπορεί να χρειαστούν 3-6 μήνες για να αρχίσουν να έχουν αποτέλεσμα. Το κλειδί είναι να δουλεύετε το περιεχόμενό σας σιγά-σιγά και να κάνετε βελτιώσεις καθώς προχωράτε! Καλή τύχη 🙂